Az Ön kosara üres!
  Ügyfélszolgálat: +36 76-343-008; mobil 06-70-2980762

Baktériumtrágyák

Egyre többen ismerik fel, hogy a termő talajainkban az intenzív gazdálkodásnak köszönhetően csökken hasznos mikroorganizmusok száma. A probléma megoldására számos magyar és külföldi gyártó kínálja baktérium trágya termékeit. 

A baktérium trágyák ideális körülmények között nélkülözhetetlen szerepet játszanak a talaj termőképességének fenntartásában, hiszen megkötik: és a növények számára felvehető állapotba hozzák a levegő nitrogénjét (N2), elősegítik a talajban lévő P és K felvételét, valamint gondoskodnak a talajba került szerves anyagok lebontásáról. Baktérium trágyák legfontosabb tulajdonságai: Talajképzés, Talajfertőtlenítés, Cellulózbontás, Humifikáció. Egyenlő: dinamikusabban egészségesebben fejlődő növényállomány. Baktérium készítmények,Baktérium trágya, baktériumtrágyák feladata:  - Termésnövelés Talajképzés, Talajfertőtlenítés, Cellulózbontás, Humifikáció, termőképesség fenntartása, tápanyag felvétel elősegítése, szerves anyag lebontás. 
Vásárlási szándék esetén, -  termék áraink mellett érdemes a kedvezményes szállítási költséget is tartalmazó végleges vásárlás/kosár értéket is megtekinteni.  

   

Az árak magyar forintban értendőek, és tartalmazzák az áfát!