Az Ön kosara üres!
  Ügyfélszolgálat: +36 76-343-008; mobil 06-70-2980762

Baktérium trágyák talaj termésnövelő készítmények, Webáruháza


Mutragya.hu Webáruház, Online Bolt
Mutragya.hu oldalunkon megrendelhető rövid határidővel törénő kiszállítással: Baktérium trágyák,
Szántóföldi és kertészeti műtrágyák, Egyhatóanyagú, kevert és komplex műtrágyák, Mikroelem műtrágyák , Zöldség, gyümölcs, virág, dísznövény, gyep és pázsit műtrágyák, növénykondícionáló termékek és biostimulátorok,

A Baktérium trágya, talajbaktérium:

Egyre többen ismerik fel, hogy a termő talajainkban az intenzív gazdálkodásnak köszönhetően csökken hasznos mikroorganizmusok száma. A probléma megoldására számos magyar és külföldi gyártó kínálja baktérium trágya termékeit. 
A baktérium trágyák ideális körülmények között nélkülözhetetlen szerepet játszanak a talaj termőképességének fenntartásában, hiszen megkötik: és a növények számára felvehető állapotba hozzák a levegő nitrogénjét (N2), elősegítik a talajban lévő P és K felvételét, valamint gondoskodnak a talajba került szerves anyagok lebontásáról. Baktérium trágyák legfontosabb tulajdonságai: Talajképzés, Talajfertőtlenítés, Cellulózbontás, Humifikáció. Egyenlő: dinamikusabban egészségesebben fejlődő növényállomány. Baktérium készítmények,Baktérium trágya, baktériumtrágyák feladata:  - Termésnövelés Talajképzés, Talajfertőtlenítés, Cellulózbontás, Humifikáció, termőképesség fenntartása, tápanyag felvétel elősegítése, szerves anyag lebontás.

   

Az árak magyar forintban értendőek, és tartalmazzák az áfát!