Menü
Kosár tartalma

Kedves Ügyfeleink! Weboldalunk fejlesztési munkálatok miatt rendeléseket nem tud teljesíteni jelenleg. Tel: +36 30 1261933

Szexferomon csapdák

Szexferomon csapdák

Brand: Biocont Model: Bioc-02
Biocont Deltastop AO almailonca feromoncsapda  Pontos megnevezés: AO almailoncacsomag tartalma 1 csapdatest + 2 csalétek + 4 ragacslap Almailonca és rajzásásának megfigyelésére alkalmas feromon csapda együttes, az integrált előrejelzésre alapuló növényvédelemben felhasználható   ..
2 748 Ft
Nettó ár:2 164 Ft
Brand: Biocont Model: biolEFCSD01
Biocont Deltastop CF szilvamoly feromoncsapda csomag tartalma: 1 csapdatest + 3 csalétek + 6 ragacslap szilvamoly rajzásásának megfigyelésére alkalmas feromon csapda együttes, az integrált előrejelzésre alapuló növényvédelemben felhasználható A fent látható kép illusztráció. A termék a..
2 718 Ft
Nettó ár:2 140 Ft
Brand: Biocont Model: Bioc-01
Biocont Deltastop CP almamoly feromoncsapda CP almamoly csomag tartalma: 1 csapdatest + 2 csalétek + 4 ragacslap Almamoly és rajzásásának megfigyelésére alkalmas feromon csapda együttes, az integrált előrejelzésre alapuló növényvédelemben felhasználható A fent látható kép illusztrá..
2 748 Ft
Nettó ár:2 164 Ft
Brand: Biocont Model: XXX
Biocont Deltastop pót feromon csalétek (CP, AO, CM, CF, LB, EA)1 csalétek / csomagA fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet...
669 Ft
Nettó ár:527 Ft
Model: egyé0274
Csalomon barackmoly feromoncsapda Hatásmód: A kihelyezett feromoncsapdák a bennük elhelyxezett szintetikus feromont tartalmazó csalétek segítségével odavonzzák az adott kártevő lepkefaj hímjeit. A feromonillatra repülő hímek a csapdákban elhelyezett ragacslapra ragadnak.Alkalmazás: A mellékel..
3 409 Ft
Nettó ár:2 684 Ft
Model: egyé1121
Csalomon gyapottok-bagolylepke feromoncsapdaFigyelem! Egyes termékek mellett a " Rendelhető "  kifejezést szerepeltetjük. Ez azt jelenti, hogy a megrendelés pillanatában nem biztos hogy készleten van.  Beszerzése viszont mindössze 2-3 nap. Igy kis várakozássak ugyan, de rövidesen teljesíteni tud..
4 338 Ft
Nettó ár:3 416 Ft
Model: egyé0022
Csalomon keleti gyümölcsmoly feromoncsapdaHatásmód: A kihelyezett feromoncsapdák a bennük elhelyxezett szintetikus feromont tartalmazó csalétek segítségével odavonzzák az adott kártevő lepkefaj hímjeit. A feromonillatra repülő hímek a csapdákban elhelyezett ragacslapra ragadnak.Alkalmazás..
3 409 Ft
Nettó ár:2 684 Ft
Model: egyé0517
Csalomon kéregmoly feromoncsapdaHatásmód: A kihelyezett feromoncsapdák a bennük elhelyxezett szintetikus feromont tartalmazó csalétek segítségével odavonzzák az adott kártevő lepkefaj hímjeit. A feromonillatra repülő hímek a csapdákban elhelyezett ragacslapra ragadnak.Alkalmazás: A mellé..
3 383 Ft
Nettó ár:2 664 Ft
Model: egyé02222
Csalomon nagy farontólepke feromoncsapdaHatásmód: A kihelyezett feromoncsapdák a bennük elhelyxezett szintetikus feromont tartalmazó csalétek segítségével odavonzzák az adott kártevő lepkefaj hímjeit. A feromonillatra repülő hímek a csapdákban elhelyezett ragacslapra ragadnak.Alkalmazás: A..
4 028 Ft
Nettó ár:3 172 Ft
Model: egyé0027
Csalomon szilvamoly feromoncsapdaHatásmód: A kihelyezett feromoncsapdák a bennük elhelyezett szintetikus feromont tartalmazó csalétek segítségével odavonzzák az adott kártevő lepkefaj hímjeit. A feromonillatra repülő hímek a csapdákban elhelyezett ragacslapra ragadnak.Alkalmazás: A melléke..
3 409 Ft
Nettó ár:2 684 Ft
Tételek: 1 - 10 / 10 (1 oldal)