Menü
Kosár tartalma

Kedves Ügyfeleink! Weboldalunk fejlesztési munkálatok miatt rendeléseket nem tud teljesíteni jelenleg és a tél folyamán. Újra nyitás 2021. március 1.

Cégismertető és adatok

Kedves Vásárlóink,

Cégünk és webáruházunk is jelentős fejlődésen megy át a tél folyamán. 

Hamarosan megújulunk, megszépülünk.

A felújított telephelyünkön 2021. január 18.-tól várjuk minden kedves vásárlónkat.

Az új nevünk: Hírös Agrária Kft Harkály Telephely

+36 30 018 3885

A nyitásig szíves türelmüket kérjük. 

Webáruházi kiszolgálás:

                                          Várhatóan március 1.-én kezdünk

 

 

 Műtrágya, granulált szervestrágya, termésnövelő termékek és mezőgazdasági input anyagok Web - és Szakáruháza, kiskereskedés

 Kecskeméttől 18 km-re, Nyárlőrincen.

A Harkály Üzletház Bt. 1993. óta működött Bács-Kiskun megyében, Nyárlőrincen. Az azóta eltelt időben a gazdákat, kis és nagytermelőket a lehető legjobb kiszolgálással, növényvédelmi és tápanyag utánpótlási szaktanácsadással és kedvező áru termékekkel látjuk el. Tevékenységünk fontos része a Webáruházi Kiskereskereskedelem. 

Jelenleg a Hírös Agrária Kft Harkály telephelyeként újulunk meg.

Egészséges Élelmiszer Termesztés Webáruházban a műtrágyázáshoz, szervestrágyázáshoz, termésnöveléhez, talaj termékenység fenntartásához alkalmas készítményeket forgalmazunk nagy választékban,melynek fontosabb kategóriái a következők: műtrágyák, termésnövelő készítmények, Biostimulátorok, talaj kondícionáló termékek, natur tőzeg, illetve, vető és palántázó tőzeg keverékek, virágföldek, granulált / pelletált szerves trágyák, professzionális kertészeti öntözéstechnika, továbbá a szükséges munkavédelmi ruhák, felszerelések egyéb kertészeti kiegészítők, munkaeszközök kerti eszközök. Növekvő érdeklődésnek köszönhetően folyamatosan fejlesztjük a biológiai növényvédelemben felhasználható termékválasztékunkat is.

Garancia és bizalom: Cégünk Harkály üzletház Bt. több mint húsz éves kereskedelmi és szaktanácsadási gyakorlat alapján választja ki a webáruház számára a termékeket. Ugyanazon a helyen, Nyárlőrincen, azonos néven működünk, visszatérő és növekvő partneri körrel. Minden szakhatósági engedéllyel rendelkezünk. Minden kedves vásárlónk számára munkaidőben személyesen is rendelkezésre állunk üzletünkben. Kizárólag eredeti, legális gyári eredetű, bontatlan, érvényes forgalomba hozatali engedéllyel és szavatossággal rendelkező termékeket forgalmazunk. Áruházunk nyitott a forgalmazási engedéllyel rendelkező régi - új termésnövelők, lombtrágyák, biostimulátorok kereskesdelmére is, célunk a valós választási lehetőség biztosítása a növénytermesztéssel foglalkozók számára. 

Növényvédő szereket kizárólag üzletünkben szolgálunk ki Nyárlőrincen. Internetes, illetve szóbeli rendelésre sem vállaljuk növényvédő szerek kiszállítását a hatályos és vonatkozó törvények és rendeletek alapján.

Feltételes vagy nagyüzemi ( I. II. ) kategóriába sorolt termékekkel kizárólag érvényes vásárlási és felhasználási engedéllyel, azaz "zöld könyvvel" rendelkező ügyfeleinket tudjuk kiszolgálni. Az I. kategóriába sorolt termékeket növényorvosi vény megléte esetén tudunk kiadni. Növényorvosi vényt, növényorvos kizárólag szakirányítási szerződés megléte esetén állíthat ki a gazdálkodó felé.