Menü
Kosár tartalma

Háztartási rovarirtók és rágcsáló csapdák

Model: rov-prot-29
Biostop darázs és légycsapda A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet. Kiváló csalogató hatása és szexferomon tartalma miatt környezetkímélő módon, nagy hatásfokkal fogja be és gyűjti össze a darazsakat, illetve a legyeket. Alkalmazható házak, nyaralók kertjé..
1 468 Ft
Nettó ár:1 156 Ft
Model: rov-prot-24
Biostop darázs és légycsapda utántöltő A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.   1doboz/3 db Kiváló csalogató hatása és szexferomon tartalma miatt környezetkímélő módon, nagy hatásfokkal fogja be és gyűjti össze a darazsakat, illetve a legyeket. Alkal..
667 Ft
Nettó ár:525 Ft
Model: ragcs-protect-30
Biostop Egércsapda 2db-os A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.   A Biostop egérfogó az egerek befogására alkalmas, nyaktilós csapda. A csapda sajtot utánzó sárga csalétektálcája felkelti az egerek érdeklődését, odacsalogatja azokat. Irtószermentes! A c..
667 Ft
Nettó ár:525 Ft
Biostop Farm Légycsapda
Újdonság
Model: irtó0001 (rov-prot-31)
Biostop Farm Légycsapda  A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet. Egyszerűen használható, irtószermentes légycsapda, amely kb. 15.000 db légy befogására alkalmas. Alkalmazása elsősorban állattartó telepeken, családi gazdaságokban, illetve hús- és élelmiszer f..
2 438 Ft
Nettó ár:1 920 Ft
Model: rov-prot-23
Biostop légyfogó szalag 100 db A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet. Futárral nem szállítható! Személyes átvétel az üzletben!!   Zárt térben legyek és más repülő rovarok irtására alkalmas. Hatásos és környezetbarát, irtószermentes termék. Ideális a h..
8 255 Ft
Nettó ár:6 500 Ft
Model: rov-bros-101 (B035)
Bros csótánycsapda 10   A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.   A vonzó hatású, adalékanyaggal dúsított, speciális összetételű ragasztónak köszönhetően, a termék hatásosan csapdába ejti a svábbogarakat, csót..
356 Ft
Nettó ár:280 Ft
Model: ragcs-bros-13 irto(B088 )
Bros Darázs és légycsapda folyékony csalival   A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.   Hatásos kültéri csapda darazsak és legyek elfogására. A csapdában lévő folyadék vonzó feromont és természetes élelem - illatanyagot tartalmaz, amely akár 4 héten á..
1 295 Ft
Nettó ár:1 020 Ft
Model: rov-bros-16 (B028)
Bros molyirtó kazetta levendula illatú   A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.   A készítmény hatékonyan megvédi a ruhákat és mindenféle textíliát a kártékony molyoktól. A szert használja gardróbban, szekrényekben, fiókokban vagy ott ahol tárolja a r..
432 Ft
Nettó ár:340 Ft
Model: rov-bros-69 (B001)
Bros Plus szúnyog és kullancs riasztó pumpás 100ml   A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.   Hatásos riasztószer, amely bőrön vagy ruházaton használható. Hatékony védelmet biztosít szúnyogok ellen akár 8 órán át, valamint kullancsokkal szemben akár 4..
789 Ft
Nettó ár:621 Ft
Model: rov-bros-94 (B388)
Bros Rovarfogó sárga lap 10db-os 24x10cm   A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.   Tapadó csapda a fedett helyeken (üvegházban, fóliasátorban) termesztett növényekből és gyümölcsfákon táplálkozó kártevők megfigyelésére. A sárga sz..
1 551 Ft
Nettó ár:1 221 Ft
Model: rov-bros-107 (B443)
Bros Ruhamoly csapda   A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.   Szagtalan csapda ruhamolyok ellen szekrényekben és fiókokban. A feromonos ragasztóanyag természetes úton vonzza és elfogja a kifejlett ..
761 Ft
Nettó ár:599 Ft
Model: rov-bros-5 (B010)
Bros szúnyogirtó elektromos készülék+10db lapka   A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.   Az elektromos csatlakozóba dugható párologtató, a hatóanyag-párnával védelmet biztosít a fény által vonzott rovarok ellen. Az eszköz csatlakoztatása nyomán megi..
1 100 Ft
Nettó ár:866 Ft
Model: ragcs-bros-12 (B012)
Bros szúnyogirtó és riasztó spirál 10db   A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.   Hatékony megoldás a bosszantó szúnyog- és légyhadtól való megszabadulásra. Az izzó tekercs, sok órán át biztosítja a védekezést a nyári estéken. Kültéri használatra ..
471 Ft
Nettó ár:371 Ft
Model: rov-bros-4 (B011)
Bros szúnyogirtó utántöltő lapka elektromos készülékekhez 20db   A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet. Futárral nem szállítható! Személyes átvétel az üzletben!!   Az elektromos csatlakozóba dugható párologtató, a hatóanyag-párnával védelmet biztosít ..
518 Ft
Nettó ár:408 Ft
Model: ??
Bros szúnyogirtó utántöltő lapka elektromos készülékekhez 20db Sensitive   A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet. Futárral nem szállítható! Személyes átvétel az üzletben!!   Az elektromos csatlakozóba dugható párologtató, a hatóanyag-párnával védelmet..
570 Ft
Nettó ár:449 Ft
Model: ragcs-bros-2 (B040)
Bros Vakondcsapda fogásjelzővel   A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.   Környezetkímélő vakond- és mezei egér csapda, ahová az állat könnyedén bejut, de a kijutása akadályozva van. A vakondcsapda segítségével elfogott vakondot más helyre viheti, m..
1 458 Ft
Nettó ár:1 148 Ft
Tételek: 1 - 16 / 16 (1 oldal)