Az Ön kosara üres!
  Ügyfélszolgálat: +36 76-343-008; mobil 06-70-2980762

Webáruházunk mottója:  A tápanyag utánpótlásban otthon vagyunk.

Szakértelem, Megbízhatóság Tapasztalat és Elhivatottság, 

továbbá kedvező árak: Önnek.

Műtrágyák lomb- és levéltrágyák, szervestrágyák, termésnövelők, növénykondícionálók,  kertészeti eszközök és kiegészítők Web áruháza, Szakáruház    

Szeretettel köszöntjük webáruházunkban. 

Webáruházunk az idei évben december 20.-ig vállal rendeléseket kiszállítani. Ezt követően 2019. január 7.-étől állunk kedves vásárlóink részére rendelkezésre. Rendeléseiket, rendszerünk addig is rögzíti!

      Megoldások, termékek, - nem csak profi termelőknek, Nálunk egy helyen rendelhet meg a tápanyagutánpótlással, növénykondícionálással, és egyéb növénytermesztéssel összefüggő termékeket.  

Webáruházunkban  történő megrendeléssel Ön időt és / vagy üzemanyag költséget takarít meg.  A fejlécben található mezőbe irja be a keresett termék nevét vagy tulajdonságát, intelligens kersőnk kiválasztja és listázza az ön számára keresett termékeket.

 

Összefüggő termékválasztékunk, menürendszerből választható ki:  Vető, szaporító tálcák, cserepek, kaspók, termesztő közegek, minőségi virágföldek, tőzegek, talaj javító termékek, műtágyák, lomb és levéltrágyák, baktérium trágyák, termésnövelő szerek, növénykondícionáló szerek, biostimulátorok, szervestrágyák, fátyol,-takaró,- szélvédő fóliák, növénytartó és raschel hálók, kötöző - növénytartó zsinegek, kötelek,  öntözéssel összefűggő termékek, munkavédelmi  kiegészítők, továbbá biológiai növényvédelemben használható termékek. 

 Társadalmi elkötelezettségünk: Önnek az otthonába, kertészetébe, olyan korszerű és gazdaságos növénytermesztési, tápanyag utánpótlási termékeket, megoldásokat ismertetünk, amely hozzá járulhatnak az egészségesebb növényállomány fenntartásához, magas tápértékű, vitamindús élelmiszerek megtermeléséhez, talajaink termőképességének fenntartásához.

Házhoz szállítás:  A műtrágyák, termésnövelő anyagok nagy súlyt képviselnek. Megkönnyítjük a beszerzést, korszerű kiszállítási rendszerünk helybe szállítja a termékeinket, akár raklapos / palettás tételben is. A ritkábban beszerezhető termékekért sem kell hosszú kilométereket autózni, szintén házhoz szállítjuk. Ön rendel, -  Mi teljesítünk. Elégedett és visszatérő ügyfeleink meggyőződtek már erről. 

Fontos tudnivaló, hogy a házhoz szállítás azt jelenti, hogy a kézbesítő cég a megrendelt terméket a megadott címre / címhelyre szállítja, és ott átadja a megrendelőnek, vagy megbízottjának. Posta Futárral szállítunk,  a PostaFutár az árut kapuig, kerítésig vállalja szállítani, azaz emeletre, vagy portára, udvarra történő szállítás nincs benne a futárok szerződésében. 

Tájékoztatjuk, hogy a megrendelés feldolgozását követően, 3-5 munkanapon belül indítjuk a megrendelt csomagot. Az egész raklapos csomagok kiküldése 7 munkanapot is igénybe vehet.

Gazdaságos kiszállítás érdekében érdemes összegyűjteni választékunkból a felhasználandó termékeket, így egy raklapra gyűjtve, az egységnyi szállítási költség csökken.

Számunkra az Ön megelégedettsége és biztonsága a legfontosabb értékmérő, ezért:  biztonságossá tettük az internet kapcsolatot, a Műtrágya Webáruházunkkal,

továbbá

 •        Hőstress csökkentő, napégést megelőző készítményeket is forgalmazunk. 
 •        Egyértelmű termék kategóriákat alakítottunk ki,
 •        Termékismertetők, termékleírások vannak,
 •        Sokféle igénynek megfelelő a választék, 
 •         Hagyományos, integrált és biológiai szemléletű kedves vásárlóink számára is kínálunk megoldásokat,
 •         Könnyű keresés és termék kiválasztás,
 •         Kis és nagycsomagolásban is elérhető a legtöbb termék,
 •         Gyors és pontos a házhozszállítás, Raklapos tételben is.
 •         Egyes termékekre kattintva megtekintheti további mennyiségi kedvezményeinket is.
 •         Készpénzzel, utánvéttel és előre utalással is fizethet.
 •         Bankártya leolvasót üzemeltetünk áruházunkban.
 •         Magyar fejlesztésű növénykondícionáló termékeket is forgalmazunk
 • LEGÚJABB fejlesztésünk: A termékek közötti keresés megkönnyítése. Az oldalak jobb felső sarkában lévő keresés nevű mezőbe a keresett kifejezés / termék név beírásakor megjeleníti a kapcsolódó termékek listáját. 
 • Keresse mennyiségi kedvezményeinket, a termékre kattintva, leginkább az 50 kg os műtrágyák / szervestrágyák esetében
 
 
 
Weboldalunk rendelési felületként működik, részletes szaktanácsadásért kérjük látogasson meg bennünket üzletünkben. Áruházunkban hasznos információkat teszünk közzé, közérthető nyelvezettel, ahol a megjelenített írások, szövegek, ismertetők, elsősorban a tájékoztatást, illetve a termékek közötti könnyebb tájékozódást szolgálják, egyes megállapítások a gyakorlati tapasztalatokon alapulnak, más információkat a gyártó cégek által közreadott hívatalos anyagokból vettünk át. 
 
A készítmények hatását sok minden befolyásolhatja, pl: hőmérséklet, szél, páratartalom, napszak, csapadék, szárazság, fertőzési nyomás, károsítók elterjedése fejlettsége, az alkalmazott vízmennyiség - dózis, és a felhasználás gyakorisága, stb. ezért vállalatunk semmilyen felelősséget nem vállal a készítmények használata során fellépő esetleges hatástalanságért vagy  károkért.
 

Garancia és bizalom:  Cégünk Harkály üzletház Bt. több mint húsz éves kereskedelmi és szaktanácsadási gyakorlat alapján választja ki a webáruház számára a termékeket.  Ugyanazon a helyen, Nyárlőrincen, azonos néven működünk, visszatérő és növekvő partneri körrel. Minden szakhatósági engedéllyel rendelkezünk. Minden kedves vásárlónk számára munkaidőben személyesen is rendelkezésre állunk üzletünkben. Kizárólag eredeti, legális gyári eredetű, bontatlan, érvényes forgalomba hozatali engedéllyel és szavatossággal rendelkező termékeket forgalmazunk. Áruházunk nyitott a forgalmazási engedéllyel rendelkező régi - új termésnövelők, lombtrágyák, biostimulátorok kereskedelmére is, célunk a valós választási lehetőség biztosítása a növénytermesztéssel foglalkozók számára. 

Figyelem! Egyes termékeket a gyártók és imporőrök év közben is kivonhatnak a forgalomból, illetve kifogyhatnak a kereskedelemből, ebben az esetben előfordulhat hogy nem tudjuk teljesíteni a megrendelést.  

Webáruházunkban a minimum vásárlási összeg 8 000 Ft. Ebbe bele értendő az Áfás ár és a szálítási költség is.
 
A webáruházban megjelenített írások, szövegek, ismertetők, elsősorban a tájékoztatást, illetve a termékek közötti könnyebb tájékozódást szolgálják. A legtöbb termék leírást a gyártók adják közre.  Webáruházunk fontos küldetése, közérthető módon közvetítsünk hasznos információkat. Növényvédő szereket webáruházunkban nem forgalmazunk.


Műtrágya.hu, Növénykondícionáló szerek webáruháza. Kevert műtrágyák, NPK, PK, Komplex Műtrágyák, Mikroelemes műtrágyák, mikroelem műtrágyák, Szántóföldi műtrágyák, Kertészeti Műtrágyák, Zöldség, gyümölcs, virág, dísznövény, gyep és pázsit műtrágyák, Granulált Műtrágyák, Mikrogranulátum műtrágyák, Kristályos műtrágyák, Folyékony műtrágyák, Oldat trágyák, Vízoldható műtrágyák,  kristályos műtrágyák, folyékony műtrágyák, tápoldat műtrágyák, Alap műtrágyák, Fejtrágyák, Tartós hatású műtrágyák, Lassú lebomlású műtrágyák, Pázsit/gyep műtrágyák, Lombtrágyák, Levéltrágyák Granulált szervestrágyák, marhatrágya, csirketrágya 25 kg-os kicsomagolásban, Tőzeg, virágföld, magvető tőzeg, növénykondícionáló, biostimulátor, biostimulátor hatású: megrendelhetők nagy választékban.     Vásárolja meg webáruházunkban a műtrágya és növénykondícionáló termékeket: Kedvező áron, gyors kiszolgálással. Műtrágya áruház, műtrágya webáruház, mezőgazdasági szaküzlet, gazdabolt, mezőgazdasági bolt, gazdabolt, webgazdabolt mezőgazdasági és kertészeti áruház ! Természetesen Gazdaboltunkban, Nyárlőrincen, minden kedves vásárlónkat személyesen is kiszolgáljuk.

Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét, hogy a megrendelt áru mennyiségétől és tömegétől függően, három - öt,   raklapos termékek esetében hét  munkanapon belül vállaljuk a megrendelések feladását.

Munkatársaink mindent megtesznek annak érdekében, hogy Ön időben megkapja megrendelt árut, azonban egyes termékek időszakosan kifogyhatnak, ebben az esetben csúszhat a kézbesítés pár napot. Kérjük szíves megértésüket! 

 
 
 
Fontosabb működési körzetünk,ahonnan kedves vásárlóink érkeznek, műtrágyát, szervestrágyát, növénykondícionálót, biostimlátorokast, virágföldeket, kertészeti kiegészítőket vásárolni: Nyárlőrinc ,Lajosmizse, Kerekegyháza, Kecskemét, Úrihegy, Ballószög, Helvécia, Szentkirály, Lakitelek, Tiszaalpár, Tiszakécske, Cserkeszőlő, Csépa Tiszasas, Szelevény, Bogaras Tiszaföldvár Tiszajenő
 Vásárolja meg webáruházunkban a műtrágya és növénykondícionáló termékeket: Kedvező áron, gyors kiszolgálással. Műtrágya áruház, műtrágya webáruház, mezőgazdasági szaküzlet, gazdabolt, mezőgazdasági bolt, webgazdabolt mezőgazdasági és kertészeti áruház ! Természetesen Gazdaboltunkban Nyárlőrincen, minden kedves vásárlónkat személyesen is kiszolgáljuk.