Menü
Kosár tartalma

Háztartási rovarirtók és rágcsáló csapdák

Vásárlási szándék esetén, -  termék áraink mellett érdemes a kedvezményes szállítási költséget is tartalmazó végleges vásárlás/kosár értéket is megtekinteni.  

 Biostop  Ragasztós Légycsapda 2db-os Legyek és más repülő rovarok befogására alkalmas, irtószermentes ragasztós lap. A hagyományos légyfogó korszerű formája, amelynek segítség&eac..
669 Ft
Nettó ár:527 Ft
Biostop Egérfogó ragasztó 135gBioStop egérfogó ragasztó egerek befogására. A ragasztó nem mérgező, nem gyúlékony, színtelen, szagtalan készítmény. Minősége víz, nedves..
390 Ft
Nettó ár:307 Ft
Biostop Csótánycsapda 4db-osCsótányok jelenlétének megállapítására, a kis mértékű csótányfertőzöttség felszámolására, illetve az elért csótányment..
1 201 Ft
Nettó ár:946 Ft
Biostop darázs és légycsapdaKiváló csalogató hatása és szexferomon tartalma miatt környezetkímélő módon, nagy hatásfokkal fogja be és gyűjti össze a darazsakat, illetve a legyeket.Alkalmazhat&oa..
1 325 Ft
Nettó ár:1 043 Ft
Model: 3 db
Biostop darázs és légycsapda utántöltő1doboz/3 dbKiváló csalogató hatása és szexferomon tartalma miatt környezetkímélő módon, nagy hatásfokkal fogja be és gyűjti össze a darazsakat, i..
620 Ft
Nettó ár:488 Ft
Biostop Egércsapda 2db-osA Biostop egérfogó az egerek befogására alkalmas, nyaktilós csapda. A csapda sajtot utánzó sárga csalétektálcája felkelti az egerek érdeklődését, odacsalogatja azokat. ..
620 Ft
Nettó ár:488 Ft
Biostop Élelmiszermoly csapda 2db-osLakásokban, élelmiszerboltokban és raktárakban aszalványmoly (Plodia interpunctella), készletmoly (Ephestia elutella), lisztmoly (Ephestia kuehniella) és déligyümölcsmoly (Ephestia cautella..
1 241 Ft
Nettó ár:977 Ft
Biostop légyfogó szalag Zárt térben legyek és más repülő rovarok irtására alkalmas. Hatásos és környezetbarát, irtószermentes termék. Ideális a használata lakásban, h&eacu..
83 Ft
Nettó ár:65 Ft
A vonzó hatású, adalékanyaggal dúsított, speciális összetételű ragasztónak köszönhetően, a termék hatásosan csapdába ejti a svábbogarakat, csótányokat és más kú..
330 Ft
Nettó ár:260 Ft
Tételek: 1 - 10 / 10 (1 oldal)