Menü
Kosár tartalma

Tisztelt Ügyfeleink! Átmeneti túlterheltségünk miatt akár egy hetet is késhet megrendelt termékeik kézbesítése. Kérjük megrendeléseik leadásánál ezt figyelembe venni.

Jóföld Erkélyládába 20 liter

Jóföld Erkélyládába 20 liter
Jóföld Erkélyládába 20 liter
1 095 Ft
Nettó ár: 862 Ft
  • Készletinfo: Kapható
A feltüntetett ár bruttó ár, és tartalmazza az áfát.

Jóföld Erkélyládába     "muskátliföld"

JÓ Föld Erkélyládába 20, 50 literes kiszerelésben: 

 

Felhasználható: muskátlifélék, balkonládás zöldség- és dísznövények és virágzó évelők stb... termesztő közegeként.

 

Alapanyagok: sphagnum tőzeg, kókuszrost, perlit, EK műtrágyák különböző arányú keverékei

 

Válassza növényeinek a prémium minőségű „Jó Föld” Erkélyládába -t mert:

  • magas tápanyag tartalmával garantálja:
  • az erőteljes növekedést
  • szép virágzatot
  • bőséges termést.
  •  

 kókusz és perlit tartalom fenntartja a talaj jó víz- és levegő háztartását, ez különösen a nyári hónapokban fontos.

 

5-6 hónapig nem szükséges a tápoldatozás, mivel a hozzáadott műtrágya golyócskák lassan feltáródó formában folyamatosan biztosítják a növényeknek a szükséges tápanyagokat, átlag napi 16 mg/litert.

 

 

 JÓ FÖLD ERKÉLYLÁDÁBA ( muskátliföld ) kiváló ültetőközeg paprika, szamóca, banán, muskátli, és egyéb balkonnövények beültetéséhez, egynyári növényekhez. Különlegessége, hogy hat hónapra elegendő tápot tartalmaz, így a növények tápoldatozására nincs szükség. 20 liter.

A jóföld család magyar fejlesztésű  prémium minőségű kertészeti tőzeg alapú földkeverék,  a növények tápanyag igényéhez igazítva készül, azzal a küldetés tudattal, hogy a vásárlók egy igen magas minőségú termkhez jussanak.  A  magas minőségű földkeverék több fajta szabályozott tápanyag leadású műtrágya fajtával kerül kiegészítésre. Ezért ez a virágföl keverék család hosszú időn át  biztosítja a növényeinek a tápanyag ellátását. A fejlesztő szakember, a virágföld keverékek vizfelelvevő és vízmegtartó képességét is növelte az elmúlt időszakban. Amennyiben a földkeveréket zöldség termesztéshez is használják a vásárlók, igen értékes vitaminokban, ásványi anyagokban gazdag termést szüretelhetnek. 

 Egy szezonon át az ebben a virágföldben nevelkedő növényeket nem kell külön tápoldatozni. Természetesen a  virágföldek remekül használhatók a  második évtől kezdve  is de akkor már érdemes Pl Marhajó granulált termékkel dúsitani a talajt  és / vagy minőségi Zöld Arany öntöző műtrágyákkal tápoldatozni a növényeket.

Tápértéke: 3000 mg/liter

Összes tápanyagtartalma: 60 000 mg = 3000 mg/liter x 20 liter

Folyamatos tápanyagellátás: 180 napig (21 fokos talajhőmérsékleten)
muskátlihoz, paprikához, szamócához, banánhoz, balkonnövényekhoz

jó föld, virágföld, muskátliföld, rhododendronföld, orchideaföld, palánfaföld, virágföld, balkonládaföld, petúniaföld, magvetőföld, rózsaföld, tóföld, kertépítőföld       

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
Rossz