Az Ön kosara üres!
  Ügyfélszolgálat: +36 76-343-008; mobil 06-70-2980762

Kertészeti műtrágyák Webáruháza

Kertészeti Műtrágyák Házhozszállítással, Nagy választékban

A kertészeti műtrágyái, melyek jellemzően klórmentesek, vagy alacsony klór és nátrium tartalmúak a kertészeti növények általánosan nagyobb érzékenysége miatt.
Változatos összetételűek és formázásúak a különböző igények és kijuttatási módok kielégítéséhez igazodva. Mono, vagy komplex, összetett hatóanyagúak, melyet mezo és mikroelemek egészíthetnek ki.
Kijuttatásukat tekintve alap, starter. fej és lombtrágyák, illetve szilárd vagy oldat, illeve folyékony formában kijuttatandók, kijuttathatók. További általános jellemzők:   Többnyire kristályos Vízoldható Műtrágyák,  vannak köztük vízoldható csepegtető műtrágyák, A kristályos formulációjúakat Öntözéshes, tápoldatozáshoz, csepegtetéshez is felhasználhatóak.
A granulált formulációjú műtrágyákat fejtrágyázásra és alaptrágyázasra használják.
  
mutragya.hu oldalunkon a cikkek között illetve a termékek leírásában válasz kaphat több kérdésére is mint pl.komplex műtrágya használata,npk műtrágya kiszórási ideje npk műtrágya alkalmazása npk 15-15-15 műtrágya használata npk műtrágya összetétele npk műtrágya adagolása npk műtrágya kiszórási ideje kiskertek műtrágyázása virágok tápanyagigénye, virágok műtrágyázása, kerti műtrágyák, npk műtrágya kiszórási ideje műtrágyák alkalmazása műtrágya fajták komplex műtrágyák komplex műtrágya összetétele kerti műtrágya kombinált műtrágya használata gyümölcsfák műtrágyázása mikor trágyázzuk a gyümölcsfákat milyen műtrágya kell a gyümölcsfáknak gyümölcsfák tápanyag pótlása milyen műtrágya kell a gyümölcsfáknak fiatal gyümölcsfák trágyázása zöldségek trágyázása zöldségek műtrágyázása zöldségek tápanyagigénye, hogyan műtrágyázzunk.

   

Az árak magyar forintban értendőek, és tartalmazzák az áfát!