Az Ön kosara üres!
  Ügyfélszolgálat: +36 76-343-008; mobil 06-70-2980762
Megrendeléseiket 2-3 napon belül házhoz szállítjuk.  
Vásárlási szándék esetén, -  termék áraink mellett édemes a szállítási költséget is tartalmazó a végleges vásárlás/kosár értéket is megtekinteni. 
A lomb és levéltrágyák:  a növények a HŐSÉG tressz és  a légköri aszály elviseléséhez  hozzájárulnak az időben és rendszeresen kiadott lombtrágyák
A talajtulajdonságoktól és környezeti adottságoktól függően számos esetben még a precíz alap és fejtrágyázás sem biztosítja növényeink optimális tápanyag ellátottságát a vegetáció során. Az ilyen időszakok kivédéséhez is segítséget nyújt a levéltrágyázás. 
A lombtrágyázás hatékonysága szélsőséges időjárási viszonyok között jobb lehet az alaptrágyázásnál, vagy akár a fejtrágyázásnál is. Fontos a tápanyagok felvehetősége és hasznosulása. Ezért kell jól megválasztani a felhasználandó lombtrágya minőségi paramétereit, és megvizsgálni az összetételt és annak arányait.  Minden olyan növényt ért stressz helyzetben javasolt a lombtrágyázás, mikor gyors és hatékony beavatkozásra van szükség az állományban a minőségromlás, termésveszteség, csökkentése, érdekében.
Speciális ajánlatunk: Zöld Arany lombtrágyák: keresse választékunkban.

   

Az árak magyar forintban értendőek, és tartalmazzák az áfát!