Az Ön kosara üres!
  Ügyfélszolgálat: +36 76-343-008; mobil 06-70-2980762

Folyékony komplex lombtrágyák

Folyékony könnyen felhasználható kijuttatható komplex mikro és makroelemeket (NPK S Mg) tartalmazó műtrágyák amelyekkel korrigálni lehet a tápanyag ellátási vagy felvételi zavarokat, illetve a jó növényi kondíciót biztosítani lehet. A levélen keresztül kijuttatott hatóanyagok gyorsan beépülnek és hasznosulnak, ezáltal zöldebb erőteljesebb egészségesebb növényállomány alakul ki és növekedhet a termés mennyisége és minősége.
A folyékony komplex lombtrágyák felhasználhatóak: Szőlő, Gyümölcs (alma, birsalma, körte, őszibarack, kajszi barack, sziva, cseresznye, meggy, dió, mogyoró, bodza,) lomb és levéltrágyázásához. Felhasználható továbbá: Naspolya, Házi berkenye, Fekete berkenye, Nemes füge, Kökény, Sóskaborbolya, Csipkebogyó, Húsos som, Galagonya, Vadalma, Vadkörte (Vackor), Kánya bangita, Barkóca berkenye, Zelnicemeggy, Myrobalán, Homoktövis, Khaki szilva, kondícionálásához, termesztéséhez is.   a növények a HŐSÉG tressz a légköri aszály elviseléséhez negyban hozzájárulnak az időben és rendszeresen kiadott lombtrágyák Speciális Ajánlatunk:  Zöld Arany lombtrágyák. Azonnal oldódó, szinte minden növényvédő szerrel jól keverhető, igen magas mikroelem tartalmú, hatékony professzionális lombtrágyák.
a növények a HŐSÉG tressz a légköri aszály elviseléséhez negyban hozzájárulnak az időben és rendszeresen kiadott lombtrágyák

   

Az árak magyar forintban értendőek, és tartalmazzák az áfát!