Az Ön kosara üres!
  Ügyfélszolgálat: +36 76-343-008; mobil 06-70-2980762

Lombtrágya Webáruház

Ön a mutragya.hu Webáruház oldalán van. Megrendeléseiket 2-3 napon belül házhoz szállítjuk 
Mutragya.hu Webáruház, Online Bolt
Mutragya.hu oldalunkon megrendelhető rövid határidővel törénő kiszállítással: Lomb és levéltrágyák,
Szántóföldi és kertészeti műtrágyák, Egyhatóanyagú, kevert és komplex műtrágyák, Mikroelem műtrágyák , Zöldség, gyümölcs, virág, dísznövény, gyep és pázsit műtrágyák, növénykondícionáló termékek és biostimulátorok,

A lomb és levéltrágyák:  a növények a HŐSÉG tressz és  a légköri aszály elviseléséhez  hozzájárulnak az időben és rendszeresen kiadott lombtrágyák
A talajtulajdonságoktól és környezeti adottságoktól függően számos esetben még a precíz alap és fejtrágyázás sem biztosítja növényeink optimális tápanyag ellátottságát a vegetáció során. Az ilyen időszakok kivédéséhez is segítséget nyújt a levéltrágyázás. 
A lombtrágyázás hatékonysága szélsőséges időjárási viszonyok között jobb lehet az alaptrágyázásnál, vagy akár a fejtrágyázásnál is. Fontos a tápanyagok felvehetősége és hasznosulása. Ezért kell jól megválasztani a felhasználandó lombtrágya minőségi paramétereit, és megvizsgálni az összetételt és annak arányait.  Minden olyan növényt ért stressz helyzetben javasolt a lombtrágyázás, mikor gyors és hatékony beavatkozásra van szükség az állományban a minőségromlás, termésveszteség, csökkentése, érdekében.

Nem csak a válság helyzetek kezelésére alkalmas a levéltrágyázás. A megfelelő minőségű lombtrágyával rendszeresen kezelt növényállomány megerősödik és az így megerősödött növény több gyökér extraktumot bocsát a gyökérzónába. A talajba jutó cukrok és egyéb anyagok élénkítik a talaj hasznos baktérium és gomba összetételét, így javul a talaj tápanyag-szolgáltató képessége.
A levéltrágyával kijuttatott hatóanyagok gyorsan beépülnek és hasznosulnak, ezáltal zöldebb erőteljesebb egészségesebb növényállomány alakul ki és növekedhet a termés mennyisége és minősége. 

Speciális ajánlatunk: Zöld Arany lombtrágyák: keresse választékunkban.

   

Az árak magyar forintban értendőek, és tartalmazzák az áfát!