Menü
Kosár tartalma

Zöld Arany Virág Mágus 1l

Zöld Arany Virág Mágus 1l
Újdonság
Zöld Arany Virág Mágus 1l
3 081 Ft
Nettó ár: 2 426 Ft
  • Készletinfo: Kapható
A feltüntetett ár bruttó ár, és tartalmazza az áfát.

Zöld Arany Virágmágus 1l

Virágzásindító tápoldat és lombtrágya: Muskátli és dísznövény virágoztató erővel. 

Öntözze tápoldatozza virágos növényeit hatékonyan, gazdaságosan. 

Parkok, kiskertek, hobbikertek, díszkertek, virágoskertek, tetőkertek, virágos teraszok és erkélyek / balkonok szerelmeseinek.  

A Zöld Arany virág mágus  virág tápoldat, Muskátli, Petúnia, Rózsa, Leander és más virágzó növények tápoldata, öntöző műtrágya 
100%-ban vízoldható oldat műtrágya
EK műtrágya" C.1.2. NPK oldat műtrágya E.2.2. mikroelemekkel dúsítva)

 

Virágmágus virágzásindító tápoldat: Összetétel:  Nitrogén N 45 g/l; Foszfor P2O5 135 g/l; Kálium K2O 90 g/l; Magnézium MgO 1,5 g/l; Bór B 6.0 g/l; Réz Cu 0.5 g/l; Vas Fe 2.0 g/l, Mangán Mn 0.5 g/l Molibdén Mo 2.0 g/l, Cink Zn 0.25 g/l.

A dísznövény tápoldatok közül az egyik legmagasabb mikroelem összetétellel rendelkező folyékony tápoldat. 

A Virág Mágus Muskátli és dísznövény virágoztató  tápoldat és lombtrágya. Magyarországon egyedül álló speciális összetételével, hatásos virágoztató termék, öntözésre, tápoldatozásra lombtrágyázásra alkalmas folyékony oldat műtrágya és tápldat. 

Termék leírás: A  Zöld Arany Virág Mágus Muskátli és dísznövény virágoztató  tápoldat, felhasználható muskátli, illetve egynyári és évelő virágos dísznövények virágzásának megindítására, a virágzás fokozására, és a virágos növények virágzásának fenntartására. A termék rendszeres használatát színpompás és tartós virágzással hálálják meg növényei. Felhasználható cserepes növények, balkonládák, tápoldatozására, illetve kiskertekben, kertészetekben rendszeres tápoldatozásra is.
 
Általános felhasználási javaslat:

- Permeztetve: 3-5 l/ha (0,3-0,5%-os töménységben), vagy 300-500 ml/100 l víz. :    50 ml tápoldat, 10 literhez

- Öntözéshez: Kiskerti otthoni felhasználók részére,  rendszeres öntözéshez: 20-30 ml 10 l vízhez.

- Professzionális felhasználóknak: öntözéssel, csepegtetéssel 1l Virág Mágus/ 1000 m2, illetve a tápoldat koncentrációja 0,2-0,3% legyen.
 
Fontos tudni, hogy a Virág Mágust az első virágok megjelenésétől kezdve javasoljuk rendszeresen permetezni, öntözni. 
A  a palántázástól a virágzás kezdetéig, a dísznövényeket a Zöld Arany Nevelő termékkel javasoljuk öntözni. 
 
Virág Mágus Muskátli és dísznövény virágoztató  tápoldat, virágzás indító, virágzást serkentő Nyilasztó,virágoztató,nyílást elősegítő,dísznövény,virág, tápoldat, virág táp, virág lombtrágya,virág levéltrágya virág tápoldat, virágzást indító tápoldat  
Felhasználási terület: 


Virág Mágus Muskátli és dísznövény virágoztató  tápoldat dísznövény kertészetek, kertészeti árudák, kertépítők számára is kiválóan felhasználható, nem csak virágzó cserepes növények kezelésésére alkalmas.!
 
További felhasználási lehetőség, minden olyan intézményben, hivatalban, áruházban, önkormányzatban, vállalatnál, vagy magánszemély esetében, ahol fontos, hogy a kiültetett egynyári vagy akár évelő virágos dísznövények folyamatosan virágozzanak.
A szép, erőteljes, virágzó növények pozitív üzenetet hordoznak, és igényességről tesznek bizonyságot.
Minden olyan felhasználási területen javasoljuk a Virág Mágus rendszeres használatát, ahol fontos a kiemelkedően szép, üde, minőségi, virág, virágos dekoráció! A Virág Mágust fel lehet használni balkonládák, cserepes virágok, kültéri virágládák, virág dézsák, kertek, virág ágyások rendszeres öntözésére, permetezésére.

A terméket locsolni, öntözni, csepegtetni a szaktanács szerinti dózisban kell. Fontos szempont a folyamatosság és a rendszeresség.
A szép növények titka a megfelelő méretű balkonláda, a rendszeres öntözés, és a rovarkártevők elleni védekezés - feltételezve, hogy a felhasznált tápközeg megfelelő levegő és vízgazdálkodással bír. Gomba kártevők ellen viszonylag ritkán kell védekezni. Különösen fontos a különböző hernyó kártevők elleni növényvédelem.
A lepkék előszeretettel keresik fel a nagyobb méretű, lédús virágbimbókat hozó dísznövényeket, és oda teszik a petéiket. A lárvák kikelés után befúrják magukat virágbimbóba. Ha ez nagyobb mértéket ölt, azt vesszük észre, hogy a leggondosabb kezelés ellenére sem virágoznak a dísznövényeink. Ebben az esetben, célszerű szakember segítségét kérni.
A megelőző védekezés itt is mint számos esetben, sok kellemetlenségtől tudja megkímélni a virágot szerető embert.
- Keverhetőség: A Zöld Arany levél és öntöző trágyák növényvédő szerekkel általában jól keverhetők, de ajánlott az előzetes keverési próba elvégzése.
- Tárolhatóság: A Zöld Arany termékek fagymentes, lehetőleg + 4 C feletti helyen történő tárolást igényelnek.

A Zöld Arany termékcsaládot be lehet illeszteni a növényvédelmi technológiákba permetezésekkel egy menetben történő kijuttatással. A csepegtetéses öntözéssel tápoldatozott kultúrák tápoldatozási rendszerében is jól felhasználhatóak.

Muskátli tápoldat, muskátli lombtrágya, muskátli tápoldatozása, muskátli, öntözése, muskátli virágzás fokozása, muskátli műtrágyázása, muskátli tápoldatozása alkalmas a zöld Arany Virág Mágus

 

--------------------------------

Álló muskátli nevelési tanácsok Lehetőleg délelőtt érje a tűző nap, de ha túl árnyékos, fényszegény helyre teszed, akkor nem fog virágozni.  Ültetéskor figyelj arra, hogy muskátliföldbe ültesd, mert így kapja meg a megfelelő táptalajt!  Csak kora reggel vagy késő este öntözd, mikor már lehűlt a levegő, és a növény is kihűlt.

Azért, hogy egész nyáron tömve legyen virágokkal a muskátlid, folyamatosan lásd el tápanyaggal! Az ültetés után az első hónapban nem kell pótolnod ( a választott virágföldtől függ elsősorban ) , de azután minden héten egyszer - kétszer öntözd meg virágmágussal. Ha úgy érzed, hogy ez macerás, akkor vehetsz hosszú hatású balkontrágya terméket is, és egész nyárra elintézted a tápanyag utápótlását.

Az elnyílt virágokat mindig szedd le szárastól a növényről, mert nem csak csúnya, hanem gátolja az új virágok kialakulását, fejlődését. Egy nyáron kétszer vágd kicsit vissza, hogy dúsabb legyen! És ami még nagyon fontos: a muskátli bimbókat nagyon szereti a gyapottok lepke lárvája, júniustól-júliustól, augusztus végéig több alkalommal érdemes szabadforgalmú  rovarölő szerrel megpermetezni.( gazdaboltok )

Virág Mágus Muskátli és dísznövény virágoztató  tápoldat, virágzás indító, virágzást serkentő Nyilasztó,virágoztató,nyílást elősegítő,dísznövény,virág, tápoldat,lombtrágya,levéltrágya virág tápoldat, virágzást indító tápoldat , Leander, orchidea, muskátli, begónia, vinca, petúnia, verbéna,  

Parkok kiskertek, hobbikertek, díszkertek, virágoskertek, tetőkertek, virágos teraszok és erkélyek / balkonok szerelmeseinek.  Virágmágus virágzásindító tápoldat  speciális összetételével, virágoztató, nyílasztó virágképző tulajdonsággal bíró öntözésre, tápoldatozásra lombtrágyázásra alkalmas műtrágya virág dísznövény táp. virágzás indító, virágzást serkentő Nyilasztó,virágoztató,nyílást elősegítő, dísznövény, virág, tápoldat, lombtrágya, levéltrágya virág tápoldat, virágzást indító tápoldat 

 

virágzás indító,virágzást serkentő,tápoldat,Nyílasztó,virágoztató,nyílást elősegítő,dísznövény,virág, tápoldat,lombtrágya,levéltrágya,Muskátli tápoldat,muskátli lombtrágya,muskátli tápoldatozása,muskátli öntözése,muskátli virágzás fokozása,muskátli műtrágyázása,muskátli tápoldatozása, virágzás indító,virágzást serkentő,tápoldat,Nyílasztó,virágoztató,nyílást elősegítő,dísznövény,virág, tápoldat,lombtrágya,levéltrágya,Muskátli tápoldat,muskátli lombtrágya,muskátli tápoldatozása,muskátli öntözése,muskátli virágzás fokozása,muskátli műtrágyázása,muskátli tápoldatozása,virágzás indító,virágzást serkentő,tápoldat,Nyílasztó,virágoztató,nyílást elősegítő,dísznövény,virág, tápoldat,lombtrágya,levéltrágya,Muskátli tápoldat,muskátli lombtrágya,muskátli tápoldatozása,muskátli öntözése,muskátli virágzás fokozása,muskátli műtrágyázása,muskátli tápoldatozása

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
Rossz