Az Ön kosara üres!
  Ügyfélszolgálat: +36 76-343-008; mobil 06-70-2980762

Növényvédelmi felszerelések

Növényvédelemben az előkészítőkre és a felhasználókra vonatkozó szemvédelem, kézvédelem, bőr és testvédelem, légutak védelme céljából felhasználható védő felszerelések. A növényvédelmi felszerelések munkavédelmi overálok, kesztyűk, légzésvédők csizmák haszálatát a növényvédőszer címkéjén lévő szöveg alapján kell meghatározni. Az alábbi munkaruha  -  munkavédelmi eszköz kínálatban mind az előkészők mind a növényvédőszer kijuttatók számára legmagasabb védelmi szintet jelentő eszközöket válogattuk össze. 

Növényvédelmi Védelmi intézkedések : Minden személyes védőfelszerelést le kell ellenőrizni használat előtt, meg kell győződni róla, hogy megfelelő-e a használt vegyszerekhez. A védőfelszerelés típusát az adott munkahelyen használt veszélyes anyag koncentrációja és mennyisége alapján kell kiválasztani. Használat előtt minden kémiai védőruhát ellenőrizni kell. Kémiai vagy fizikai károsodás, vagy szennyezés esetén a ruházatot és kesztyűt ki kell cserélni. 

Növényvédelmi Egészségügyi intézkedések : A helyes ipari egészségügyi és biztonsági gyakorlat alapján kell kezelni. A berendezés, a munkaterület és a ruházat rendszeres tisztítása. A munkaruhákat külön kell tartani. A szennyezett ruha a munkahelyről nem vihető ki. Szünetek előtt és közvetlenül a termékhez való hozzányúlás után kezet kell mosni. A használat közben enni, inni és dohányozni nem szabad. Élelmiszertől, italtól és takarmánytól távol tartandó. A ruházatot/PPE-t azonnal le kell venni, ha az anyag belülre kerül. Környezetvédelmi okból minden szennyezett védofelszerelést el kell távolítani és ki kell mosni, mielott újra használnák. Az öblítővíz elhelyezését a helyi és nemzeti szabályozásoknak megfelelően kell megoldani. permetezés védőfelszerelés,permetezés védőfelszerelés,permetező maszkok,permetező félálarc,védőruha permetezéshez,permetező védőruha,növényvédelmi overál,növényvédelmi kesztyű,légzésvédő maszk permetezéshez

   

Az árak magyar forintban értendőek, és tartalmazzák az áfát!