Az Ön kosara üres!
  Ügyfélszolgálat: +36 76-343-008; mobil 06-70-2980762

Egyhatóanyagú granulált Mono műtrágyák

 Ön egy Webáruház oldalán van. Megrendeléseiket 2-3 napon belül házhoz szállítjuk. 
Ebbe a kategóriába a Nitrogén, Foszfor, Kálium tartalmú műtrágyákat soroljuk.

Előnyeik közé tartozik a kiváló ár érték arány, a granulált jól szórható megjelenés. Jellemzően szántóföldi felhasználásra vagy alap / feltöltő műtrágyázásra használják. Szakmai szempontok alapján szabadon megválasztható a kijuttatandó hatóanyagok aránya. Az alap műtrágyákban a kálium többnyire kloridos formában van jelen, amelyet több kultúrnövény nem kedvel. A foszfor és kálium feltáródása jellemzően hosszú ezekben a műtrágyákban. Kivételt képez a K+S német szuperfoszfát,és kálisó és a monoammónium  foszfát: mert ezeknek a feltáródása gyorsabb.
Ha Ön csak 1 db 50 kg-os egyedi zsákos termékeket rendel, a gyorsabb postázás és könnyebb mozgatás céljából, két egyenlő 25 kg-os csomagba, majd karton dobozba csomagoljuk át, az eredeti zsák meghagyása mellett. A postafutár együtt kézbesíti a két csomagot a megrendelőnek. Erre többek között azért van szükség, mert a hatályos jogszabályok miatt maximum 40 kg-os csomagot vehet fel a futár.
Alap műtrágyának illetve fejtrágyának is használhatóak a nitrogén tartalmú műtrágyák. Az egyszeri nagyobb dózist kerülni kell a kimosódás veszélye, illetve a talajok védelme miatt. Az ammonium nitrát jelentősége csökken, inkább a 27 % N tartalmú Pétisó használatát javasoljuk. A mikramid kifejezetten fejtrágyázásra használandó vagy egyes esetekben jól lehet lombtrágyaként használni. Nitrogén : Ammónium nitrát, Pétisó, Linzisó, Mészammon salétrom, mikramid, karbamid, Kálium:  Kálisó, Kálium szulfát, Patentkáli, Piroskáli, Foszfor: Szuperfoszfát, monoammonium fosztát, monokálium foszfát, 

   

Az árak magyar forintban értendőek, és tartalmazzák az áfát!