Az Ön kosara üres!
  Ügyfélszolgálat: +36 76-343-008; mobil 06-70-2980762

Kevert műtrágyák, granulált NPK műtrágya

Kevert granulált műtrágyák: Fizikailag meghatározott N P K összetétellel kevert műtrágyák Kategória: kevert műtrágya, kevert műtrágyák
Álatlában Őszi-téli  alapműtrágyázasra javasoljuk az alacsonyabb nitrogén tartalmú összetételeket.
Magas szármaradvány esetén a magasabb N összetételű terméket is lehet választani, ilyenkor kifejezetten ajánljuk a Geocell talajbaktérium felhasználását.
Olcsó, gazdaságos tápanyagutánpótlást tesznek lehetővé. Általában lassan táródnak fel és a kálium tartalmuk Kloridos Kálium műtrágya.
Némelyik hozzáadott mikroelemet tartalmaz. Alapanyagaik legtöbbször a következőkből állnak: Nitrogén : Ammónium nitrát, Pétisó, Linzisó, Mészammon salétrom, Kálium:  Kálisó, Kálium szulfát, Foszfor: Szuperfoszfát, monoammonium fosztát, monokálium foszfát,  Ha Ön csak 1 db 50 kg-os egyedi zsákos termékeket rendel, a gyorsabb postázás és könnyebb mozgatás céljából, két egyenlő 25 kg-os csomagba, majd karton dobozba csomagoljuk át, az eredeti zsák meghagyása mellett. A postafutár együtt kézbesíti a két csomagot a megrendelőnek. Erre többek között azért van szükség, mert a hatályos jogszabályok miatt maximum 40 kg-os csomagot vehet fel a futár.

   

Az árak magyar forintban értendőek, és tartalmazzák az áfát!