Az Ön kosara üres!
  Ügyfélszolgálat: +36 76-343-008; mobil 06-70-2980762
Termék kategóriák
Növénytermesztési tudástár
 

Nemastar 50 milliós kiszerelés


Készlet információ: kapható
Fogyasztói ár: 7 144 Ft

A feltüntetett ár bruttó ár, és tartalmazza az áfát.

Nemastar 50 milliós kiszerelés  Üzletünkben átvehető

Hűtést igényel a felhasználásig

 

 

 
Kosárba!
Fajtája Rovarparazita fonálféreg
Célkártevők Kifejlett vakondtücsök (lótücsök, lótetű), a vetési bagolylepke hernyója, a mocskospajor és a lószúnyog lárvája
Felhasználható házikertek, hajtatott zöldségfélék, paprika, paradicsom, káposztafélék, saláta, gyökérzöldségek, burgonya, hagyma, karfiol, brokkoli, dinnyefélék, uborka, szamóca, gyep, dísznövények
Gyártó E-Nema GmbH
Kategória III.
MVI 0 nap
ÉVI Nincs korlátozás
Kiszerelés 50 millió/csomag
Biztonsági adatlap Biztonsági adatlap letöltése
A termékben található Steinernema carpocapsae fonálféregfaj a bogarak talajban lévő lárváit, vakondtücsök (lótücsök, lótetű) esetében a kifejlett egyedet aktívan keresi és megfertőzi. A fertőzést követő második-harmadik napon a megtámadott egyed elpusztul. A tetemet pedig több ezer új fonálféreg hagyja el, melyek újabb célkártevő felkutatására indulnak.

A készítményben található fonálférgek hazánkban őshonosak. Melegvérű állatokra, emberre és növényekre teljesen ártalmatlanok. Használatuk során nem alakul ki rezisztencia ellenük.

Alkalmazása

50 millió fonálférget tartalmazó készítmény 100 m2 terület kezelésére elegendő!
Általánosságban elmondható, hogy a készítmény alkalmazásának előfeltételei a nedves talaj és a 12-30 °C közötti talajhőmérséklet. A kezelést követően fél órán belül meg kell öntözni a területet majd az optimális hatás elérése érdekében 2 héten keresztül nedvesen kell azt tartani. Kijuttatható a talajra permetezve, kézi permetezővel illetve locsolókannával is.

Kifejlett vakondtücsök (lótücsök, lótetű) ellen a kezelést érdemes még a peterakási időszak előtt, talajhőmérséklettől függően legkésőbb május végéig elvégezni, de szükség esetén szeptember végéig használható.

A vetési bagolylepke hernyója ellen május-június és szeptember-október hónapokban érdemes alkalmazni.

Gyepterületen a készítményt a lószúnyog lárvák ellen szeptember-október hónapokban, a rovar rajzása után 2 héttel célszerű kijuttatni.
Ehhez a termékhez nem találhatók PDF dokumentumok.