Az Ön kosara üres!
  Ügyfélszolgálat: +36 76-343-008; mobil 06-70-2980762

Fertiplus 

 A Ferm O Feed az alábbi tanúsítványokkal rendelkezik:
SO 9001 (minőség) , ISO 14001 (környezet) ,VCA** (biztonság) , Control Union Certifications; Certificatie Programma Input - ellenőrzés , GMP; Transportation feedmeans - szállítás , RVV; Export fertilizers  - export
A Ferm O Feed a Holland kormány által elismert, az új „Trágyázási Rendelet” előírásaival összhangban működő szerves trágya pellet gyártó cég.

Gyártási folyamat: A Ferm O Feed egy egyedülálló és teljesen automatizált gyártási folyamattal rendelkezik. Alapos átvizsgálást követően, a különböző forrásból származó alapanyagokat homogenizálják, majd betárolják az erjesztő tárolókba. Itt szabályozott körülmények között, aerob erjesztő baktériumok kezdik meg működésüket. A folyamat során az ammóniában lévő N átalakul szerves Nitrogénné. Ekkor az esetlegesen jelenlévő kórokozó csírák és a gyommagvak is maradéktalanul elpusztulnak. A fermentációt követően az alapanyagot magas hőfokon megszárítják és porrá őrlik. Majd a végterméket préselik, hűtik és rostálják. A pellet átmérőjét a vevők igényei szerint állítják be. Igény szerint, granulátumot is tudnak készíteni. A Ferm O Feed-nél zajló gyártási folyamatot szigorúan ellenőrzi az Állategészségügyi Hatóság.  A hatóság szakemberei mintát vesznek minden egyes gyártási tételből, amely mintákat független, akkreditált laboratóriumokban megvizsgálnak mind mikrobiológiai minőség mind tápanyag összetétel szempontjából.

Nincsenek listázandó termékek ebben a kategóriában.