Az Ön kosara üres!
  Ügyfélszolgálat: +36 76-343-008; mobil 06-70-2980762
Termék kategóriák
Növénytermesztési tudástár
Akciós termékek
Amalgerol 1 liter
5 239 Ft 4 350 Ft
Amalgerol 3 liter
13 983 Ft 11 748 Ft
Komplex NPK 8-15-15 10 kg
Genezis
2 179 Ft 2 070 Ft
Truper Lombseprű 79 cm széles fej
ep-30
3 832 Ft 2 858 Ft
 

Topfert baromfitrágya pellet 25 kg


Készlet információ: kapható
Fogyasztói ár: 2 557 Ft

A feltüntetett ár bruttó ár, és tartalmazza az áfát.

TOPFERT NPK 4-3-3   25 kg os     

 

Száraz anyag tartalom: min. 88%

Szerves anyag tartalom: 65 %

Nitrogén (N): 4.2 %, Foszfor (P2O5): 3.0 %, Kálium (K2O): 2.8 %

Magnézium (MgO): 1.0 % Kalcium (CaO): 9.0 % pH: 6.4 C/N: 9 ?  A termék a fentieken kívűl nagy mennyiségben tartalmaz nyomelemeket is, mint például: Mn, Mo, Fe és Zn

szerves trágya granulátum, amely értékes tápanyagokat biztosít minden növényi kultúra számára

Mi a TOPFERT? 

A Topfert egy magas minőségű szerves trágya granulátum.

Megfelel a legmagasabb higiénés követelményeknek. A speciális komposztálási és szárítási folyamat következtében a jelenlévő összes kórokozó és gyommag megsemmisül.

A Topfert alapanyagát szelektált gazdaságok biztosítják, amelyeket rendszeresen ellenőriznek. Ezen alapanyagok megfelelnek a legszigorúbb higiénés előírásoknak biztosítva az állandó magas minőséget.

A termékek előállítása a Ferm-O-Feed ultra modern, teljesen autómatizált üzemében történik. A Topfert  előállítását független laboratóriumok rendszeresen ellenőrzik.

A minőség ezáltal garantált!

ATopfert  hobbi és professzionális kertészek egyaránt használják. Ez is mutatja, hogy milyen könnyű a Topfert  használata, miközben jelentős termésnövekedést is eredményez.

Könnyű a kiszórása, így alkalmas mind kapás növények (burgonya), mind érzékenyebb és intenzív kultúrák (saláta, bab, paradicsom, uborka és szőlő) tápanyag és szervesanyag pótlására. Fertiplus ideális mind zárt termesztőberendezésben, mind szabadföldön termesztett növények számára. Magas termés, magas minőségű trágyát igényel  A talajuntság jelensége szántóföldeken gyakran vezet nem várt alacsony termésekhez.

A Topfert  radikális változásokat eredményezhet ezen területeken.  A Topfert  nem csak a növények számára alapvető tápanyagokat tartalmazza, hanem nagy mennyiségben tartalmaz szerves anyagokat is, amelyek segítik a talajok humusztartalmát optimális szinten tartani.

A Topfert  egy alap szerves trágya, amely lassan bomlik le, és folyamatosan biztosítja a növények számára fontos tápanyagokat a szezon folyamán, köszönhetően magas szerves anyag tartalmának.

Ezen túlmenően, mivel a szerves anyag magában foglal számos humusz sav alkotóelemet, a talaj kolloidokhoz kötött ásványi anyagok felszabadulnak, amelyek nagymértékben segítik a növény fejlődését.

 

A Topfert  rendkívül felhasználóbarát szerves trágya

A Topfert  granulátumot (pellet) nagyon könnyű kiszórni a területre. Kiszórásnál könnyebb szórógépeket alkalmazhatunk, ezáltal is csökkentve a talaj szerkezetének rombolását.

A Fertiplus természetesen kiszórható mind manuálisan mind szórógépekkel. A Fertiplus hosszú időn át veszteség nélkül tárolható, feltéve ha száraz körülmények között, jól szellőző helyiségben tárolják.

A Topfert  rendelkezésre áll:

- "Big Bag"-ben (500-1500 kg-ig)

- 25 kg-os műanyag zsákban

Javasolt dózis haktáronként:

Paradicsom: 1000-1500 kg*

Uborka: 1000-1500 kg*

Fekete bors: 1000-1500 kg*

Padlizsán: 1000-1500 kg *

Dinnye: 1250-1500 kg

Szamóca: 2000-3000 kg

Spárga: 1500-2000 kg

Burgonya: 750-1250 kg

Pázsit/Gyep/Sportpályák: 1000-1500 kg

Disznövények, virágok: 2000-3000 kg

Gyümölcsösök: 2-5 kg/fa

Szőlő: 300-500 gr/szőlőtőke

* A fenti mennyiségeket duplán kell számolni zárt termesztőberendezések esetén

A Fertiplus használatának előnyei:

 

- fokozza a termést - szerves anyagot tartalmaz, - talaj javító - természetes tápanyagforrás - könnyen kiszórható - higiénikus - állandó minőségű - környezet barát

SZERVES TRÁGYA = MAGAS MINŐSÉGŰ TERMÉS

A szerves anyagok fontos szerepet játszanak a talajok fizikai, kémiai és biológiai tulajdonságainak alakításában.

A jó talajszerkezet optimalizálja a vízkapacitást és szellőzöttséget, minek következtében a gyökerek aktivitása növekszik.

 

GYORS HATÁS A PÉNZTÁRCÁRA

A terméseredmények növelése érdekében különböző műtrágyákat használunk de ismert, hogy a műtrágyák hasznosulása nagymértékben függ a szerves anyagok jelenlététől.

A jó minőségű szerves táplálóanyagok, mint a Topfert  biztosítja a talaj szerves anyag tartalmának egyensúlyát és segíti a műtrágyák hasznosulását.

Topfert  használata esetén különösen homoktalajokon a termesztők azonnal látják a kedvező hatást a pénztárcájukon: a szerves trágya megköti a műtrágyák hatóanyagát, amely nem mosódik ki, hanem a növények gyökerei által könnyen felvehetővé válik.

 

HUMIN- ÉS AMINOSAVAK

A szerves trágyákban, természetben előforduló bonyolult összetételű szerves savak, a huminsavak és fulvolsavak növényi eredetű biológiailag aktív vegyületek, amelyek a növények stressztűrő képességét és immunitását fokozzák.
A Topfert  gyökérnövekedést stimuláló enzimeket és a fotoszintézishez szükséges elemeket tartalmaz. Ezen túlmenően, mivel a szerves anyag magában foglal jó néhány humusz sav alkotóelemet, a talaj kolloidokhoz kötött ásványi anyagok folyamatosan oldódnak, amelyek biztosítják a szükséges mennyiségű tápláló anyag állandó rendelkezésre állását.

Az aminosavak aktiválják a talaj mikrobiológiai életét, serkentik a gyökérnövekedést. A talaj mikrobiológiai változatossága (biodiverzitása) nélkülözhetetlen a növényi tápláló anyagok felvételéhez.

 

Topfert  , ÖSSZHANGBAN A TERMÉSZETTEL

A termék előállítása Hollandiában, a Ferm-O-Feed ultra modern, teljesen automatizált üzemében történik. A Topfert  alapanyaga szelektált, rendszeresen ellenőrzött, zömében szabad tartású gazdaságokból származik, melyet szigorúan ellenőriznek; az alapanyagok megfelelnek a legszigorúbb higiénés előírásoknak. A Topfert  előállítását független laboratóriumok rendszeresen ellenőrzik. A speciális komposztálási és szárítási folyamat következtében a jelenlévő összes kórokozó és gyommag megsemmisül.

 

Ehhez a termékhez nem találhatók PDF dokumentumok.