Az Ön kosara üres!
  Ügyfélszolgálat: +36 76-343-008; mobil 06-70-2980762
Termék kategóriák
Növénytermesztési tudástár
Akciós termékek
Amalgerol 1 liter
5 239 Ft 4 350 Ft
Amalgerol 3 liter
13 983 Ft 11 748 Ft
Komplex NPK 8-15-15 10 kg
Genezis
2 179 Ft 2 070 Ft
Truper Lombseprű 79 cm széles fej
ep-30
3 832 Ft 2 858 Ft
 

TRIBÚ szarvasmarha trágya pellet 25 kg


Készlet információ: kapható
Fogyasztói ár: 3 026 Ft

A feltüntetett ár bruttó ár, és tartalmazza az áfát.

12 vagy több 2 875 Ft

TRIBÚ Szarvasmarha trágya granulátum 25  kg
TRIBÚ (3%N-3%P2O5-3%K)
Nedvesség, csapadék esetén gyorsan oldódó,  széteső trágya granulátum 
A TRIBÚ szarvasmarhatrágya granulátum ideális a talaj humuszanyagokkal történő gazdagításához. Ugyanazokkal a jellemzőkkel bír, mint az istállótrágya. Hónapokon keresztül érik, ez idő alatt többször átnedvesedik, majd komposztálódik, így biztosítva a humuszképződést. 
Ezt követően a benne található víz alacsony hőmérsékleten dehidratálódik, elkerülve ezzel a szerves anyag elégését, így a fermentáció szerves alkotórész koncentráció-növekedést eredményez (65% szerves anyag tartalom). Az alacsony nedvességtartalom (10%) teszi lehetővé a gyorsan bomló pelletszerkezetet, így nedvesedés hatására a pellet könnyen és szinte azonnal feloldódik, a növények gyökerei számára azonnal hasznosíthatóvá válik. 
Ez a  jelentős mennyiségű különleges növényi tápanyag-koncentrátum
 humin-, fulvo- és aminosav vegyületet tartalmaz, nem csak a növény táplálásában, hanem a talaj mikrobiológiai életének működtetésében is fontos s szerepet játszik. Jelentős mennyiségű humin-, fulvo- és aminosav vegyületet tartalmaz, mely a növény táplálkozása során gyorsan és könnyen felvehetővé alakítja a talaj ásványi anyagait. A növény gyökérzete a szerves savak segítségével nagyobb mennyiségű ásványi anyagot képes hasznosítani. A TRIBÚ nem tartalmaz gyommagvakat, fertőtlenítő szereket és idegen anyagokat, könnyen adagolható, szállítható, raktározható, száraz pellet formában hosszú évekig károsodás nélkül tárolható. 

Szarvasmarha trágya granulátum használat esetén, különösen az intenzív növekedési időszakban hiánybetegség-tünetek egyáltalán nem jelennek meg a növény lombozatán.
Szarvasmarha trágya granulátum alkalmazása egyértelmű költségcsökkentést, (kisebb műtrágyaigény!) termésmennyiség-növekedést és termésminőség-javulást eredményez.
Javul a növények szárazságtűrő képessége, vízháztartása, stressztűrése, télállósága, gazdagabb íz- és zamatanyagok és vitamintartalom alakul ki. Jelentősen gazdagabb virágzattal, intenzívebb színeződéssel, magasabb beltartalmi értékekkel számolhatunk.
A kisebb volumenű műtrágyahasználat környezetkímélő, kedvező hatású a talaj mikrobiológiai aktivitására, melynek döntő hatása van a talaj kémhatására és sófelhalmozására is. Szikes, meszes, magas pH-jú, (lúgos) talajok esetén rendszeres TRIBÚ adagolással közömbösíthető a káros sófelhalmozódás,
A mikrobiológiai egyensúlyi helyzet következtében a közömbös talaj pH (7,0-7,2) alakul ki, szikesedést.
Alapanyagok: szarvasmarhatrágya 80%, lótrágya 20%
Kiszerelés:  25 kg és 500 kg /csomag
Adagolás, Dózis:  0,5 - 2,5 tonna /hektár
Engedély okirat
04.2/1437-1/2011 MgSzH

Ehhez a termékhez nem találhatók PDF dokumentumok.