Az Ön kosara üres!
  Ügyfélszolgálat: +36 76-343-008; mobil 06-70-2980762

Szerves trágya Webáruház

Ön a mutragya.hu Webáruház oldalán van. Megrendeléseiket 2-3 napon belül házhoz szállítjuk
A szerves trágyát előnyben részesítő gazdák, termelők, kertészek kiskert hobbikert tetőkert számára kínálunk korszerű pelletált formában több gyártótól szerves trágya választékot. Közös jellemző a könnyű kezelhetőség, könnyű szállíthatóság, a magasabb higiénás és esztétikus megjelenés, egységes szemcse szerkezet, jó szóhatóság, a alacsony gyommag, és kártevő mentesség. Az almos istálló trágyával szemben sokkal kevesebbet kell kijuttatni belőle.  A granulált / pelletált szerves trágyákat széles kicsomagolási választékban kínáljuk,:  4 kg-os vödrös, 5 kg zacskós 25 kg zsákos -500 kg-os  csomagolásban. Keresse mennyiségi kedvezmény ajánlatainkat, a termék nevekre kattintva.
A granulált szervestrágyának több hasznos tulajdonsága van amelyek közül az alábbiak a legfontosabbak:  A szerves trágya lebomlása alatt, előnyösen befolyásolja a talaj szerkezetet: a homoktalajokban a kolloidok tartalmát növeli, a túl kötött talajokra lazító hatású.
A szerves trágyázásnak kedvező hatása van a talajok pufferkapacitására, továbbá jó hatással van a talajok biológiai tulajdonságaira: aktívabb lesz a talajélet. Vitaminokat, hormonokat, növényi serkentő anyagokat, mikro és makro tápanyagokat visz a talajba, melyek előnyösen hatnak a talaj mikro-flórájára és a kultúrnövényekre.  A granulált szervestrágya a talajt tartós humuszanyagokban is gazdagítja továbbá javítja a talajok vízgazdálkodását is.


 

   

Az árak magyar forintban értendőek, és tartalmazzák az áfát!