Az Ön kosara üres!
  Ügyfélszolgálat: +36 76-343-008; mobil 06-70-2980762
Termék kategóriák
Növénytermesztési tudástár
Akciós termékek
Amalgerol 3 lit
Talaj- és növénykondicionáló készítmény
13 983 Ft 13 006 Ft
DCM ANTAGON 25 kg talajjavító
15 696 Ft 14 127 Ft
DCM VITAL GREEN TAVASZI GYEPTÁP
25 kg
16 701 Ft 15 904 Ft
 

Ekote Ornamentals P.Hi K 9M 25kg

12-08-16+2MG+m.e.
FCH
Készlet információ: kapható
Fogyasztói ár: 33 975 Ft

A feltüntetett ár bruttó ár, és tartalmazza az áfát.

Ekote Ornamentals P.Hi K 9M 12-08-16+2MG+m.e. 25kg

Az Ekote Ornamentals Plus Hi K 9 hónapos káliumos változata, kiváló a leggyakrabban termesztett faiskolai és cserepes dísznövények számára. Folyamatos tápanyagszintet biztosít az egész tenyészidőszakban. Teljes körű makro- és mikroelem tartalom. Hatástartalom: 8-9 hónap. Kissé magasabb nitrogéntartalom a sötétebb levélszín érdekében. Alacsonyabb foszfortartalom a megnyúlás elkerülése, a kálium jobb hasznosulása érdekében. Magasabb káliumtartalom a könnyebben felvehető káliumforrás a kompakt növekedés érdekében.

Hatástartam: 8-9 hónap

A 2010-ben alapított Ekompany® Agro BV. cég tulajdonosa és vezetője az az Eric van Kaathoven, aki 16 éven keresztül volt a legismertebb európai gyártó kutatás-fejlesztési igazgatója. Az ő nevéhez kötődik számos jól ismert szabályozott tápanyag-leadású termék kifejlesztése. Így nem csoda, ha a saját termékeiben minden eddigi tudását és tapasztalatát egyesítette. Kifejlesztett egy új, környezetbarát és optimalizált burkolóanyagot és egy ehhez kötődő burkolási eljárást, melyet több világszabadalom is véd.

Az Ekote® Ornamentals Plus termékek NPK és mikroelem-összetétele a cégtulajdonos által irányított kísérletek eredményei és tapasztalatai alapján kerültek további finomításra. Ezek alapján emelték meg a Standard termékek kálium tartalmát, vagy csökkentették a Hi K termékek foszfor tartalmát és emelték meg minden termék mikroelem-tartalmát jelentősen. Szintén fontos, hogy több olyan alapanyag használatát kizárták, amelyeket – költségtakarékossági okokból – több versenytárs is alkalmaz. Ezen intézkedések mind az Ekompany® Agro BV. minőségközpontú és innovatív gondolkodását tükrözik.

Az Ekote® Ornamentals Plus gyártása során mind a hatóanyagokat, azok feltáródási ütemét, mind a burkolatot folyamatosan ellenőrzik, és minden legyártott tételből mintát vesznek, melyet a holland gyár saját laboratóriumában ellenőriznek, kontrollálva annak kémiai és fizikai tulajdonságait. Fontos, hogy nem csak a kötelező, ún. gyorstesztet végzik el, hanem az egyes elemek valós idejű feltáródási dinamikáját is ellenőrzik. Minden, a gyártásból vett mintát 3 évig tárolnak.

Az Ekote® Ornamentals Plus minden makro és mikroelem hatóanyaga a burkolaton belül van, a hatóanyagok nagyon magas tisztaságúak, és az új burkolási technológiának köszönhetően, a versenytárs termékeknél egyenletesebben táródnak fel.

Ehhez a termékhez nem találhatók PDF dokumentumok.