Az Ön kosara üres!
  Ügyfélszolgálat: +36 76-343-008; mobil 06-70-2980762
Termék kategóriák
Növénytermesztési tudástár
 

Klasmann Traysubstrate

70 literes
060
Készlet információ: kapható
Fogyasztói ár: 2 333 Ft

A feltüntetett ár bruttó ár, és tartalmazza az áfát.

Klasmann Traysubstrate 70 literes zsák
 
Finom szerkezete miatt ajánlott minden zöldség és dísznövény magvetéséhez, tálcás palántaneveléshez, akár a legérzékenyebb kultúrákhoz is. Alkalmas továbbá dohány magvetéséhez is.

Nagyon finom szerkezetű tőzeg, plusz nyomelemekkel, 1,3 g/l tápanyagtartalommal.

Kiszerelés: 70 liter / zsák, 42 zsák/raklap

Receptszám:060PH érték:6Összetétel:Fagyasztott fekete tőzeg,fehér tőzeg (0-5 mm)Kiszerelés:70 l

Legyen szó bármilyen kertészeti kultúráról a magvetés és szaporítás a legkritikusabb folyamat a növény termesztése során. Ebben a fázisban tett minden apró engedmény jelentősen rontja az össztermést, a termésminőséget és a jövedelmezőséget.

A Klasmann Traysubstrate magvető földje a legmagasabb szintű elvárásoknak is megfelel. Különösen finom szerkezete és homogén minősége biztosítja az árú termelő kertész számára az tökéletes csírázást és kelést. A pontosan beállított pH mellett a Klasmann különösen nagy figyelmet és gondot fordít arra, hogy a Traysubstrat földkeverékbe a legjobb minőségű Yara műtrágyák kerüljenek, biztosítva ezzel a termesztett növényünk makro és mikroelem igényét a csírázást követő néhány hetes időszakban.
 

A kíméletes tőzegkitermelésnek köszönhetően a tőzegrostok nem károsodnak, rugalmas-rostos szerkezetét a tőzeg megőrzi. Ennek köszönhetően a tálcában a földkeverék nem esik össze, ezzel biztosítva a kellően levegős szerkezetet.

Minden Klasmann termék a független holland RHP minőségbiztosítási rendszer ellenőrzésén esik át a legmagasabb minőséget biztosítva ezzel a hajtató kertész számára.

A Traysubstrate magvető földkeveréket ajánljuk valamennyi kertészeti kultúra magról történő szaporításához.

Ehhez a termékhez nem találhatók PDF dokumentumok.