Menü
Kosár tartalma

Tudástár RSS Feed

30 Dec Alma Tápoldatozás Green Has termékkel
0 1582
A Technológiába szereplő termékek fokozatosan kerülnek fel weboldalunkra, ahogy a termékek elérhetővé válnak a termék importőr forgalmazónál. Ide kattintva kereshet az alábbi technológiában szereplő termékek között   ..
30 Dec Alma lombtrágyázás Green Has termékkel
0 1700
A Technológiába szereplő termékek fokozatosan kerülnek fel weboldalunkra, ahogy a termékek elérhetővé válnak a termék importőr forgalmazónál. Ide kattintva kereshet az alábbi technológiában szereplő termékek között  ..
30 Dec Alma lombtrágyázási technológia damisol termékkel
0 1574
DAMISOL® LEVÉLTRÁGYÁK, TÁPOLDATOK  AZ ALMATERMESZTÉSBEN   Pirosbimbós állapotban a kötődés fokozására: DAMISOL® BB Gyümölcs II . 3-4 l/ha vagy DAMISOL® Bórkoncentrátum 5 l/ha ( főleg a Jonathan fajtakörre ) vagy DAMISOL® Bór Extra 3-4 l/ha (elsősorban a Golden és Starking fajtakörre ) SAVABOR Extra 3-4 l/ha SavaBoron Poly flüssig 2-3 l/..
30 Dec Damisol® levéltrágyák alkalmazása a görögdinnyetermesztésben
0 1555
DAMISOL® LEVÉLTRÁGYÁK ALKALMAZÁSA A GÖRÖGDINNYETERMESZTÉSBEN   Palántanevelésben: DAMISOL® Kondi a valódi levelek megjelenése után öntözéssel 0,2-0,3 % -os ,  levéltrágyázással 0,5 % -os töménységben alkalmazva. (7-10 naponta) vagy DAMISOL® Magnus csak levéltrágyázás formájában 1-2 dl/1000 m2 Kiültetés után: DAMISOL® Foszfor Plusz ..
30 Dec Damisol® levéltrágyák alkalmazása a hagymatermesztésben
0 1395
DAMISOL® LEVÉLTRÁGYÁK ALKALMAZÁSA A HAGYMATERMESZTÉSBEN   A hagymafélék tápanyagigénye közepes, de a jól tárolható, magas illóolaj és szárazanyag tartalmú termés eléréséhez biztosítani kell a növény egyes speciális mikroelem igényét. A magas illóolaj tartalom eléréséhez biztosítani kell a növénynek ként és egyéb mikroelemeket, amelyek a DAMISOL® ..
30 Dec Damisol® levéltrágyák alkalmazása a kukoricatermesztésben
0 1442
DAMISOL® LEVÉLTRÁGYÁK ALKALMAZÁSA A KUKORICATERMESZTÉSBEN   A kukorica nagyon tápanyagigényes növény. Nitrogén, foszfor és kálium igénye a hagyományos műtrágyákkal kielégíthető. Mikroelem igényének biztosítása gazdaságosan viszont csak levéltrágyázás útján oldható meg. E probléma megoldására javasoljuk a DAMISOL® levéltrágyák alkalmazását az alább..
30 Dec Damisol® levéltrágyák alkalmazása a káposztafélék termesztésében
0 1468
DAMISOL® LEVÉLTRÁGYÁK ALKALMAZÁSA A KÁPOSZTAFÉLÉK TERMESZTÉSÉBEN   Palántanevelés időszakában: a valódi levelek megjelenése után: DAMISOL® Kondi 0,3 %-os oldatával öntözés 2 alkalommal, vagy DAMISOL® Magnus 1-2 dl/ 1000m2 levéltrágyázás 7-10 naponta A kiültetés után: DAMISOL® Foszfor Plusz 5 l/ha vagy DAMISOL® N:P:K 1:2:1 10 l/ha a..
30 Dec Damisol® levéltrágyák alkalmazása a káposztafélék termesztésében
0 51
DAMISOL® LEVÉLTRÁGYÁK ALKALMAZÁSA A KÁPOSZTAFÉLÉK TERMESZTÉSÉBEN   Palántanevelés időszakában: a valódi levelek megjelenése után: DAMISOL® Kondi 0,3 %-os oldatával öntözés 2 alkalommal, vagy DAMISOL® Magnus 1-2 dl/ 1000m2 levéltrágyázás 7-10 naponta A kiültetés után: DAMISOL® Foszfor Plusz 5 l/ha vagy DAMISOL® N:P:K 1:2:1 10 l/ha a..
30 Dec Damisol® levéltrágyák alkalmazása a lucerna magfogásos termesztésében
0 1433
DAMISOL® LEVÉLTRÁGYÁK ALKALMAZÁSA A LUCERNA MAGFOGÁSOS TERMESZTÉSÉBEN   A lucernatermesztésben különösen a magfogás az, ami különleges odafigyelést és tápanyagellátást igényel. A takarmánylucerna termesztése több nitrogén felhasználásával jár, de ugyanakkor igen nagy a kálium és kalcium igénye is az e célra termesztett lucernának. A magtermesztés ..
30 Dec Damisol® levéltrágyák alkalmazása a mák termesztésében
0 1380
DAMISOL® LEVÉLTRÁGYÁK ALKALMAZÁSA A MÁK TERMESZTÉSÉBEN   A mák értékes kultúra, hiszen gubóját és szemtermését is hasznosítjuk. Ugyanakkor fejlődése a kezdeti növekedési szakaszban igen lassú. Ezt a lassú fejlődést gyorsíthatjuk meg komplex DAMISOL® levéltrágya alkalmazásával, amelyet akár már az állomány gyomirtásával egy menetben is kiadhatunk. ..
30 Dec Damisol® levéltrágyák alkalmazása a napraforgótermesztésben
0 1478
DAMISOL® LEVÉLTRÁGYÁK ALKALMAZÁSA A NAPRAFORGÓTERMESZTÉSBEN   A növények 4-6 leveles, 30-50 cm-es magasságú állapotában  (akár már az utolsó állomány gyomirtással egy menetben): DAMISOL® Rézaminkomplex 5-8 l/ha, vagy DAMISOL® Napraforgó 5-8 l/ha  A készítmények kielégítik a napraforgó rézigényét, egyúttal az egészségesebb, a kórokozókna..
30 Dec Damisol® levéltrágyák alkalmazása a paradicsomtermesztésben
0 1502
DAMISOL® LEVÉLTRÁGYÁK ALKALMAZÁSA A PARADICSOMTERMESZTÉSBEN   Palántanevelésben: A valódi levelek megjelenése után DAMISOL® Kondi 0,2%-os oldatával öntözés 7-10 naponként, vagy a DAMISOL® Magnus 1-2 dl/1000m2 mennyiségével levéltrágyázni (permetezni) ugyancsak 7-10 naponként.    Kiültetés után: DAMISOL® Foszfor Plusz 3-5 l/ha a begyökeresedés ..
Tételek: 1 - 12 / 30 (3 oldal)