Menü
Kosár tartalma

Kedves Ügyfeleink! Weboldalunk fejlesztési munkálatok miatt rendeléseket nem tud teljesíteni jelenleg és a tél folyamán. Újra nyitás 2021. március 1.

Tudástár RSS Feed

30 Dec A Szőlő lombtrágyázása termés minőség és mennyiség fokozása
0 361
 Levéltrágyák a szőlő termésmennyiségének, minőségének fokozására. ' a termesztésben sikeresen alkalmazott technológia'Az alábbiakban felsorolt technológia több lehetőséget is felsorol azonos időszakra. A technológiát lehet összességében, illetve egyes elemeit felhasználva, szükség szerint alkalmazni.  A fürtkezdemények megjelenésekor, majd v..
30 Dec A kálisó
0 314
A kálisó természetes anyag, bányászati úton nyerhető ki, a növény és az ember számára nélkülözhetetlen tápelem. A káliumpótlást káliumtartalmú vegyületekkel, kálisóval végezzük.A kálisók előfordulásaA kálium különböző típusú vegyületeit hívjuk kálisónak: az idetartozó fontosabb vegyületek a K2CO3, K2SO4, KNO3, KCl. Ezek a vegyületek megtalálh..
30 Dec Agroleaf Power vízoldható lombtrágya
0 209
Agroleaf lombtrágyákElsősorban extra tápanyagot nyújt a növényeknek, ami különösen akkor fontos, amikor a gyökéren át történő tápanyag felvétel bármi okból gátolt (fejletlen gyökér, hideg talaj stb.). Másodszor, megelőzi és gyorsan megszünteti a tápanyaghiányos állapotokat, harmadszor pedig enyhíti az időjárás által okozott stresszt, a növényvé..
30 Dec Alma Tápoldatozás Green Has termékkel
0 182
A Technológiába szereplő termékek fokozatosan kerülnek fel weboldalunkra, ahogy a termékek elérhetővé válnak a termék importőr forgalmazónál.Ide kattintva kereshet az alábbi technológiában szereplő termékek között ..
30 Dec Alma lombtrágyázás Green Has termékkel
0 264
A Technológiába szereplő termékek fokozatosan kerülnek fel weboldalunkra, ahogy a termékek elérhetővé válnak a termék importőr forgalmazónál.Ide kattintva kereshet az alábbi technológiában szereplő termékek között ..
30 Dec Alma lombtrágyázási technológia damisol termékkel
0 228
DAMISOL® LEVÉLTRÁGYÁK, TÁPOLDATOK  AZ ALMATERMESZTÉSBEN  Pirosbimbós állapotban a kötődés fokozására:DAMISOL® BB Gyümölcs II . 3-4 l/ha vagy DAMISOL® Bórkoncentrátum 5 l/ha ( főleg a Jonathan fajtakörre ) vagy DAMISOL® Bór Extra 3-4 l/ha (elsősorban a Golden és Starking fajtakörre ) SAVABOR Extra 3-4 l/ha SavaBoron Poly flüssig 2-3 l/..
30 Dec Baktérium trágya
0 256
Egyre többen ismerik fel, hogy a termő talajainkban az intenzív gazdálkodásnak köszönhetően csökken hasznos mikroorganizmusok száma. A probléma megoldására számos magyar és külföldi gyártó kínálja baktérium trágya termékeit. A baktérium trágyák ideális körülmények között nélkülözhetetlen szerepet játszanak a talaj  termőképességének fenntartásában,..
30 Dec Barátaink a hasznos rovarok
0 203
  Katicabogarak (Coccinellidae)  A mindenevő bogarak (Polyphaga) alrendjébe tartozó család fajokban igen gazdag. A bogarak 1-2 mm-től 8-9 mm nagyságúak, jellemzően félgömbalakúak, lárváik 6 lábúak, rendszerint tarka színűek, hátukat tüskék, rücskök borítják. A gyakori fajok – a kifejlett bogarak és a lárvák egyar..
30 Dec Barátaink, a fonálférgek
0 192
Német nyelvű szakirodalomban, illetve kertészkedőknek szóló ismeretterjesztő kiadványokban régóta találkozhatunk azzal a tanáccsal, hogy öntözzünk ki hasznos fonálférgeket talajlakó kártevő ellen. Ez akkor még nehezen volt értelmezhető Magyarországon, azonban ma már nálunk is engedélyezettek ilyen szerek. Üzemi zöldségtermesztésben is bizonyítottak..
30 Dec Biomit növénykondícionáló a természetes segítőtárs
0 280
BIOMIT növénykondícionáló 10 literA földön járunk, rajta állunk, de belőle élünk A Biomit®  növénykondícionáló hatalmas előnye abban rejlik, hogy kipermetezve a levelekre, létrehoz egy állandó, homogén készenléti tápelem raktárt, egyenletesen szétterülve és véglegesen maradva-ráragadva, amit már nem mos le sem eső vagy más kezelés. Elhelyezzü..
30 Dec Burgonya lombtrágyázási technológia
30 Dec Burgonya lombtrágyázási technológia Damisol termékkel
0 195
DAMISOL® LEVÉLTRÁGYA ALKALMAZÁSA BURGONYATERMESZTÉSBEN  A burgonya beltartalmát, feldolgozhatóságát, tárolhatóságát alapvetően befolyásolja a bórral, illetve a káliummal való ellátottság. A laza szerkezetű, szabálytalan alakú, repedezett, bórhiányos termés nem alkalmas ipari feldolgozásra és nem tárolható megfelelően. Szakszerű levéltrágyázással..
Tételek: 1 - 12 / 101 (9 oldal)