Az Ön kosara üres!
  Ügyfélszolgálat: +36 76-343-008; mobil 06-70-2980762
Termék kategóriák
Növénytermesztési tudástár
Akciós termékek
Amalgerol 1 liter
5 239 Ft 4 350 Ft
Amalgerol 3 liter
13 983 Ft 11 748 Ft
Komplex NPK 8-15-15 10 kg
Genezis
2 179 Ft 2 070 Ft
Truper Lombseprű 79 cm széles fej
ep-30
3 832 Ft 2 858 Ft
 

Agroleaf Power High K 15-10-31+TE 2 kg

káliumtúlsúlyú prémium lombtrágya

Készlet információ: kapható
Fogyasztói ár: 2 990 Ft

A feltüntetett ár bruttó ár, és tartalmazza az áfát.

Agroleaf Power High K(15-10-31+TE) 2 kg


Agroleaf Power - az igazán hatékony lombkezelés! Az Agroleaf Power a Scotts cég egyik legkiválóbb vízben oldódó, levélen keresztül ható műtrágyacsaládja. Az Agroleaf továbbfejlesztett változataként 2008-tól érhető el a hazai termelők számára. Az Scotts vízoldható műtrágyáinál már megszokott magas fokú hatóanyag-tisztaság jellemzi. Ennek köszönhetően a növények gyorsan reagálnak a kezelésekre. A termékcsalád tagjainak makroelem-összetétele a növényi életszakaszokhoz igazodik, és tartalmazzák a növények számára fontos összes mikroelemet is, amelyek a Scotts által szabadalmaztatott M77 kelátformulában vannak jelen a termékben. Az M77 kelátcsomagnak köszönhetően a mikroelemek garantáltan és gyorsan a bejutnak a növénybe, és rövid idő alatt kifejtik hatásukat. A készítmény magas pH-jú vízben is kiválóan oldódik, stabil kelátokat képez, ezáltal a mikroelemek nem csapódnak ki, könnyen felvehető formában maradnak. Az új Agroleaf Power lombtrágya-készítmények különlegessége, hogy fotoszintézis-aktivitást növelő biostimulátort is tartalmaznak. Az Agroleaf Power hatása tehát nemcsak gyors és látványos, hanem a biostimulátornak köszönhetően tartós is. Erre a kettős hatásra utal a csomagolásán feltüntetett DPI (Double Power Impact) jelölés. Az Agroleaf Power levéltrágya használata fokozza a növények betegségekkel, kórokozókkal, illetve a kedvezőtlen környezeti tényezőkkel (pl. fagy) szembeni ellenálló-képességét. Növeli a termésmennyiséget, pozitívan befolyásolja a termés minőségét, javítja a tárolhatóságot. Ideális rendszeres megelőző kezelésekhez, vagy hiánytünetek esetén kiegészítő kezeléshez.
Az Agroleaf Power műtrágyával az eredmény is gyors!

• Gyors és azonnali növényi reakció

• A legtisztább alapanyagokból készül, magas hatóanyag-tartalommal

• Különleges M77 kelátcsomag a hosszabb mikroelem-hatásért

• Nem tömíti el a permetező berendezést

• Gyorsan és tökéletesen oldódó forma

• A legtöbb vegyszerrel keverhető

• Praktikus, 2 és 15 kg-os csomagolásban kapható

Az Agroleaf Power abban különbözik a többi lombtrágyától, hogy gyorsan felvehető, magas hatóanyag-tisztaságú, korszerű technológiájú termék. A különleges M-77 kelátcsomag segíti a tápanyagok gyors felvételét, stressznek ellenálló növények nevelését.

Az M-77 formula tartalmaz:
  • A kelátok hatékonyságát fokozó összetevőket
  • A tápanyagok hasznosulását fokozó hatóanyagokat
  • Stresszcsökkentő összetevőket a folyamatos növényfejlődés érdekében

Az Agroleaf Power legnagyobb előnyei a gyors növényi reakció valamint a tartamhatás. Az Agroleaf Power a legtöbb növény esetében biztonságosan használható, növényvédő szerekkel jól keverhető.

Az Agroleaf Power a legjobb választás arra, hogy átsegítsük a növényeket a kritikus fejlődési szakaszokon, csökkentsük a stresszhatást, növeljük a termőképességet, helyreállítsuk a tápanyag-egyensúlyt és megelőzzük a szemmel nem látható hiánytüneteket.

Ehhez a termékhez nem találhatók PDF dokumentumok.