Az Ön kosara üres!
  Ügyfélszolgálat: +36 76-343-008; mobil 06-70-2980762
Termék kategóriák
Növénytermesztési tudástár
 

Virágoskert speciális műtrágya 5 kg-os genezis


Készlet információ: kapható
Fogyasztói ár: 1 172 Ft

A feltüntetett ár bruttó ár, és tartalmazza az áfát.

Virágoskert speciális műtrágya 5 kg os genezis

Mikroelemekkel kiegészített komplex műtrágya.

Összetevők:

Nitrogén (N)10%

Foszfor (P2O5)5%

Kálium (K2O)10%

Kén (SO3)12%

Magnézium (MgO)2%

25,4%

Vas (Fe)1%

Kiszerelés

Műanyag zsák 5kg 

Jellemzők

A Genezis Speciális Virágos Kert műtrágya kiegyensúlyozott összetételének és mikroelem-tartalmának köszönhetően kiváló, harmonikus tápanyagellátást biztosít a növényeknek a vegetáció egész tartama alatt. Növeli a termés mennyiségét és az eltarthatóság időtartamát, valamint javíta annak minőségét és beltartalmi értékét. A megfelelő mikro- és makroelemek serkentik a növények növekedését, fejlődését.

A készítmény felhasználható a kora tavaszi időszaktól a nyár végéig, mind a telepítést megelőző tápanyag feltöltésre, mind pedig a vegetáció alatti tápanyag utánpótlásra.

 

Használatának előnyei:

Fő hatóanyagai a nitrogén, kálium, foszfor, e mellett tartalmaz vasat, kalciumot és magnéziumot, melyek táplálják a növényeket, ellenállóbbá teszik a környezeti hatásokkal, és erőteljesebbé teszik növekedését, virágzását, bővebb termést biztosítanak.

Növényeink a tápanyagokhoz az igényeiknek megfelelően jutnak hozzá, anélkül, hogy ez a nitrát feldúsulását jelentené a növényben.

Kalcium és magnézium tartalmának köszönhetően növeli a sejtek szilárdságát, fiziológiai zavarok ritkábban lépnek fel, ezáltal a termés tovább tárolható.

Ehhez a termékhez nem találhatók PDF dokumentumok.