Az Ön kosara üres!
  Ügyfélszolgálat: +36 76-343-008; mobil 06-70-2980762
Termék kategóriák
Növénytermesztési tudástár
Akciós termékek
Amalgerol 1 liter
kedvező szállítási költség
5 239 Ft 4 337 Ft
Amalgerol 3 liter
kedvező szállítási költség
13 983 Ft 12 206 Ft
Ammónium nitrát 10 kg
magyar termék
2 076 Ft 1 899 Ft
Biofit GOLD 5 lit növénykondícionáló
ligninszulfonáttal
7 099 Ft 6 388 Ft
 

Zöld Arany Virág Mágus 5 lit

virágzásindító tápoldat

Készlet információ: kapható
Fogyasztói ár: 8 471 Ft

A feltüntetett ár bruttó ár, és tartalmazza az áfát.

Zöld Arany Virágmágus tápoldat és lombtrágya: 5 literes

Muskátli és dísznövény virágoztató  Magas mikroelem tartalommal

 
A Zöld Arany virág mágus  virág tápoldat, Muskátli Petúnia, Leander és más virágzó növények tápoldata, öntöző műtrágya, levéltrágya, lombtrágya. Minden tápoldatozási öntözési módhoz alkalmazható. Nem hagy foltokat a növényen. gyorsan felszívódik és hasznosul. 
100%-ban vízoldható oldat műtrágya
EK műtrágya" C.1.2. NPK oldat műtrágya E.2.2. mikroelemekkel dúsítva)
virágzás indító, virágzást serkentő Nyilasztó,virágoztató,nyílást elősegítő,dísznövény,virág, tápoldat,lombtrágya,levéltrágya 

Összetétel:  Nitrogén N 45 g/l; Foszfor P2O5 135 g/l; Kálium K2O 90 g/l; Magnézium MgO 1,5 g/l; Bór B 6.0 g/l; Réz Cu 0.5 g/l; Vas Fe 2.0 g/l, Mangán Mn 0.5 g/l Molibdén Mo 2.0 g/l, Cink Zn 0.25 g/l.

A dísznövény tápoldatok közül az egyik legmagasabb mikroelem összetétellel rendelkező folyékony tápoldat. Nem csak Igéret rendkívűl sok háztartásban és pro kertésznél is bizonyított már!

Virág Mágus Muskátli és dísznövény virágoztató  tápoldat és lombtrágya, különösen az igényes felhasználóknak ajánlom. Magyarországon egyedül álló speciális összetételével, magasan az egyik leghatásosabb virágoztató, nyílasztó erővel és tulajdonsággal bíró öntözésre, tápoldatozásra lombtrágyázásra alkalmas folyékony oldat műtrágya és tápldat. 

A  Zöld Arany Virág Mágus 
Muskátli és dísznövény virágoztató  tápoldat, Muskátli és virágzó növények tápoldata, öntöző műtrágya  felhasználható muskátli, illetve egynyári és évelő virágos dísznövények virágzásának megindítására, a virágzás fokozására, és a virágos növények virágzásának fenntartására. A termék rendszeres használatát színpompás és tartós virágzással hálálják meg növényei. Felhasználható cserepes növények, balkonládák, tápoldatozására, illetve kiskertekben, kertészetekben rendszeres tápoldatozásra is. A Virágoztató erőt pl paprika állományban is tudja. Egy két kezelés kell és a fűszerpaprika teljesen virágba borul.
 
 
Virág Mágus Muskátli és dísznövény virágoztató  tápoldat,
Általános felhasználási javaslat:

- Permeztetve: 3-5 l/ha (0,3-0,5%-os töménységben), vagy 300-500 ml/100 l víz.
- Kiskerti otthoni felhasználók részére: 3-5 kupak (50 ml) 10 l vízhez.
- Professzionális felhasználóknak: öntözéssel, csepegtetéssel 1l Virág Mágus/ 1000 m2, illetve a tápoldat koncentrációja 0,2-0,3% legyen.

Fontos tudni, hogy a Virág Mágust az első virágok megjelenésétől kezdve javasoljuk rendszeresen permetezni, öntözni. Biztató eredményeink vannak a dísznövények nyílasztása területén is.


Virág Mágus Muskátli és dísznövény virágoztató  tápoldat, 
Felhasználási terület: 

A Virág Mágust professzionális felhasználók számára terveztük meg!

Virág Mágus Muskátli és dísznövény virágoztató  tápoldat dísznövény kertészetek, kertészeti árudák, kertépítők számára!
 
További felhasználási lehetőség, minden olyan intézményben, hivatalban, áruházban, önkormányzatban, vállalatnál, vagy magánszemély esetében, ahol fontos, hogy a kiültetett egynyári vagy akár évelő virágos dísznövények folyamatosan virágozzanak.

A szép, erőteljes, virágzó növények pozitív üzenetet hordoznak, és igényességről tesznek bizonyságot.

Minden olyan felhasználási területen javasoljuk a Virág Mágus rendszeres használatát, ahol fontos a kiemelkedően szép, üde, minőségi, virág, virágos dekoráció! A Virág Mágust fel lehet használni balkonládák, cserepes virágok, kültéri virágládák, virág dézsák, kertek, virág ágyások rendszeres öntözésére, permetezésére.

A terméket locsolni, öntözni, csepegtetni a szaktanács szerinti dózisban kell. Fontos szempont a folyamatosság és a rendszeresség.

A szép növények titka a megfelelő méretű balkonláda, a rendszeres öntözés, és a rovarkártevők elleni védekezés - feltételezve, hogy a felhasznált tápközeg megfelelő levegő és vízgazdálkodással bír. Gomba kártevők ellen viszonylag ritkán kell védekezni. Különösen fontos a különböző hernyó kártevők elleni növényvédelem.

A lepkék előszeretettel keresik fel a nagyobb méretű, lédús virágbimbókat hozó dísznövényeket, és oda teszik a petéiket. A lárvák kikelés után befúrják magukat virágbimbóba. Ha ez nagyobb mértéket ölt, azt vesszük észre, hogy a leggondosabb kezelés ellenére sem virágoznak a dísznövényeink. Ebben az esetben, célszerű szakember segítségét kérni.

A megelőző védekezés itt is mint számos esetben, sok kellemetlenségtől tudja megkímélni a virágot szerető embert.

- Keverhetőség: A Zöld Arany levél és öntöző trágyák növényvédő szerekkel általában jól keverhetők, de ajánlott az előzetes keverési próba elvégzése.
- Tárolhatóság: A Zöld Arany termékek fagymentes, lehetőleg + 4 C feletti helyen történő tárolást igényelnek.

A Zöld Arany termékcsaládot be lehet illeszteni a növényvédelmi technológiákba permetezésekkel egy menetben történő kijuttatással. A csepegtetéses öntözéssel tápoldatozott kultúrák tápoldatozási rendszerében is jól felhasználhatóak.

Muskátli tápoldat, muskátli lombtrágya, muskátli tápoldatozása, muskátli, öntözése, muskátli virágzás fokozása, muskátli műtrágyázása, muskátli tápoldatozása alkalmas a zöld Arany Virág Mágus

 

Álló muskátli nevelési tanácsok Lehetőleg délelőtt érje a tűző nap, de ha túl árnyékos, fényszegény helyre teszed, akkor nem fog virágozni.  Ültetéskor figyelj arra, hogy muskátliföldbe ültesd, mert így kapja meg a megfelelő táptalajt! A cserép aljára rakj köveket vagy összetört cserepet, és figyelj arra, hogy ki legyen lyukasztva a cserép, hogy az öntözés során a felesleges víz távozni tudjon!  Csak kora reggel vagy késő este öntözd, mikor már lehűlt a levegő, és a növény is kihűlt,  Ne öntözd soha túl.

Azért, hogy egész nyáron tömve legyen virágokkal a muskátlid, folyamatosan lásd el tápanyaggal! Az ültetés után az első hónapban nem kell pótolnod, de azután minden héten egyszer öntözd meg direkt balkonnövényeknek szánt tápoldattal. Ha úgy érzed, hogy ez macerás, akkor vehetsz táprudakat is, amit egyszer leszúrsz a töve mellé, s egész nyárra elintézted a tápanyag pótlását.

Az elnyílt virágokat mindig szedd le szárastól a növényről, mert nem csak csúnya, hanem gátolja az új virágok kialakulását, fejlődését. Egy nyáron kétszer vágd kicsit vissza, hogy dúsabb legyen! És ami még nagyon fontos: a muskátli bimbókat nagyon szereti a gyapottok lepke lárvája, júliustól augusztus végéig 2-4 alkalommal érdemes szabadforgalmú  rovarölő szerrel megpermetezni a muskátlit

Virágzást serkentő, tápoldat, virágzást indító tápoldat, Leander, orchidea, muskátli, begónia, vinca, petúnia, verbéna,  

 

Virág Mágus Muskátli és dísznövény virágoztató  tápoldat virágzásindító-serkentő tápoldat segítségével elindítható és fenntartható a folyamatos virágzás szinte bármely virágzó egynyári vagy évelő virágos dísznövényen. 
A dúsan virágzó mediterrán és dézsás növények tápanyaghiány esetén nem virágoznak folyamatosan, vagy csak kevés, apró virágot fejlesztenek. A
Virág Mágus Virágzásindító tápoldat használatával a növények sok, nagyméretű, színpompás virággal díszítenek. A virágzás idején heti gyakorisággal kijuttatott tápoldattal egyszerűen és gazdaságosan fenntartható a folyamatos virágözön. 
Az egészséges, megfelelő fényviszonyok mellett tartott szobai növények (mint pl. fokföldi ibolya, vitorlásvirág, amarillisz) a
Virág Mágus Virágzásindító tápoldat használatával tartós, dús virágzásra serkenthetők. 
A
Virág Mágus Virágzásindító tápoldat nem tartalmaz hormont és egyéb biológiai serkentőket, hatását a tápanyagok különleges összetételének köszönhetően fejti ki.

Virág Mágus Muskátli és dísznövény virágoztató  tápoldat felhasználása. 

Minden intenzíven virágzó növényhez, dézsás, mediterrán növényekhez, szobai virágzó dísznövények és egynyári növények virágzásindításához, a mikulásvirág fellevelének színesítéséhez

hibiszkusz, rózsa, szegfű, krizantém, angyaltrombita (datura), papírvirág (bougainvillea), golgotavirág, cserjés margitvirág, selyemmályva, jázmin, szobahárs, stb. 

Címkék: Kiskerti Házikerti műtrágyák, Szervestrágyák: Parkok, kiskertek, hobbikertek, díszkertek, virágoskertek, tetőkert, virágos terasz és virágos erkély / balkonok, balkonkert szobai dísznövények, orchideák 
Ehhez a termékhez nem találhatók PDF dokumentumok.