Az Ön kosara üres!
  Ügyfélszolgálat: +36 76-343-008; mobil 06-70-2980762
Termék kategóriák
Növénytermesztési tudástár
Akciós termékek
Amalgerol 1 liter
5 239 Ft 4 350 Ft
Utoljára megtekintett termékek
 
Akció

Volldünger linz 25 kg vízoldható


Készlet információ: kapható
Fogyasztói ár: 17 197 Ft 16 336 Ft

A feltüntetett ár bruttó ár, és tartalmazza az áfát.

Volldünger Linz 25 kg   A klasszikus !

Kedvező tápanyag összetétel, biztos megbízhatő minőség   12863. .

 

A volldünger linz az egyik nagy klasszikus műtrágya termék a magyar piacon. Talán ennek a műtrágyának az ismertsége a legnagyobb. Hagyományos összetétel, megbízható minőség, és hatékonyság jellemzi. Van olcsóbb és drágább hasonló termék a kereskedelemben, azonban kis kerti, házikerti, zöldség - gyümölcs - dísznövény - virág temesztésben megbízhatóan működik. Vizoldható, klórmentes, klasszikus összetétel. Szinte az egész év folymán nyugodtam lehet használni, bármely kultúrában. Öntözhető, permetezhető csepegtethető, oldódás után kannával locsolható is. 

Komplex vízoldható szilárd műtrágya, levéltrágyázásra, öntözésre. Öösszetétel 14 % N + 7 % P2O5 + 21 % K2O + 1 % Mg + 1 %, mikroelemek B, Cu, Mn, Fe, Zn.

- Zöldségfélékben dísznövényekben: Vetéskor vagy ültetéskor alaptrágyaként 1,0–3,0 kg/100 m2, fejtrágyaként 8–10 naponta 1,0–1,5 kg/100 m2 dózisban a talajra szórva, majd beöntözve, levéltrágyaként 0,3 %-os töménységben a növényvédelmi munkákkal egy menetben juttatható.

- Csepegtető öntözéssel kijuttatva 0,2–0,33 g/l töménységben alkalmazható, 7–10 naponta. Gyümölcsösökben, szőlőben: Az éves mennyiség döntő részét a vegetáció első harmadában (április és június között) célszerű kijuttatni. Fejtrágyaként a talajra szórva és belocsolva: 1,5–2,0 kg/100 m2, levéltrágyaként 3,0–5,0 kg/ha dózisban a növényvédelmi munkákkal egy menetben.

- Cserepes és levéldísznövények táplálására: Kiültetéskor, tavasszal a virágzásig történő belocsolásra 0,1 %-os oldattal (10 liter vízhez egy csapott evőkanálnyi), majd virágzás idején belocsolásra 0,05 %-os oldattal (10 liter vízhez egy kávéskanálnyi). 

Felhasznáható:

Szőlő, Gyümölcs (alma, birsalma, körte, őszibarack, kajszi barack,  sziva, cseresznye, meggy, dió, mogyoró, bodza,) őszi, tavaszi telepítéséhez.
Felhasználható továbbá: Naspolya, Házi berkenye, Fekete berkenye, Nemes füge, Kökény, Sóskaborbolya, Csipkebogyó, Húsos som, Galagonya, Vadalma, Vadkörte (Vackor), Kánya bangita, Barkóca berkenye, Zelnicemeggy, Myrobalán, Homoktövis, Khaki szilva.
Felhasználható:Zöldség kultúrákban is:  Paprika, Fűszerpaprika,  szabadföldi, szántóföldi- és fóliás paradicsom, Padlizsán, Uborka, BurgonyaSpárgatök, Sütőtök, bébitök, - Laskatök, Cukkini, Csillagtök, Csemege kukorica, Görögdinnye, Sárgadinnye, Vöröshagyma, Póréhagyma, Téli sarjadékhagymaMetélőhagyma, Fokhagyma, Fejes káposzta, Vörös káposzta, Kelkáposzta, Fodros kel, Kínai kel, Bimbós kel, Karalábé, Karfiol, Brokkoli, Pasztinák, Sárgasépa,  Cékla, Feketegyökér, Petrezselyem, Levélpetrezselyem, Zeller, Rebarbara, Endivia saláta, Fejes saláta, Cikória salára, Tépő saláta, Sóska, Spenót, Retek, Mák, Zölborsó,- és  Bab félék esetében

 

A gyártó és a vonatkozó uniós szabályozás (67/548/EGK és 1999/45/EK irányelvek), valamint a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet és módosításai szerint a készítmény nem veszélyes.

EK-veszélyjel: nem szükséges, A készítmény veszélyeire/kockázataira utaló R-mondat: nem szükséges,  Fizikai-kémiai veszély: A készítmény nem tűzveszélyes, nem robbanásveszélyes.

Egészségkárosító veszély: A készítmény előírás- és rendeltetésszerű felhasználása, tárolása és ártalmatlanítása esetén egészségkárosító veszéllyel nem kell számolni.  Környezetkárosító veszély: A készítmény előírás- és rendeltetésszerű felhasználása, tárolása és ártalmatlanítása esetén környezetkárosító veszéllyel nem kell számolni. Tilos a szert, annak fel nem használt maradékát, illetve a csomagolóanyagot folyókba, vízfolyásokba, tározókba, állóvizekbe juttatni.

 

 

Ehhez a termékhez nem találhatók PDF dokumentumok.