Menü
Kosár tartalma

Kedves Ügyfeleink! Weboldalunk fejlesztési munkálatok miatt rendeléseket nem tud teljesíteni jelenleg. Tel: +36 30 1261933

Színcsapdák

Színcsapdák  Miért érdemes színcsapdát használnunk? Előre jelzésre és kártevő egyedszámának csökkentésére. 

Brand: Biocont Model: Bioc-05
Biocont kék rovarfogó lap, 6 lap/csomagHatásmód: Az élénk kék szín erősen vonzza a nyugati virágtripsz szárnyas alakjait. A kék ragadós rovarfogó lapok olyan műanyag lapok, amelyek levegőn nem száradó ragasztóanyaggal vannak bevonva. A kártevők rászállnak a kék lapra és beleragadnak a ragasztób..
1 124 Ft
Nettó ár:885 Ft
Brand: Biocont Model: Bioc-06
Biocont sárga rovarfogó lap, 6 lap/csomag A/4Hatásmód: Az élénk sárga szín sok kártevő rovart vonz magához. A sárga ragadós rovarfogó lapok olyan műanyag lapok, amelyek levegőn nem száradó ragasztóanyaggal vannak bevonva. A kártevők rászállnak a sárga lapra és beleragadnak a ragasztóba, majd el..
1 248 Ft
Nettó ár:983 Ft
Model: biol00511
Insect Trap sárga lapok 6 db/cs, 24*10 cmKiváló mechanikus és teljesen természetes védelmet nyújt a zölséges és a gyümölcsös kertekben a legkülönfélébb kártevőkkel szemben.Ragadós lapok, sárga lap, ragadós színcsapda használatának előnyei:.          a gondosan kiválasztott sárga szín biz..
1 140 Ft
Nettó ár:898 Ft
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)