Menü
Kosár tartalma

Folyékony komplex lombtrágyák

Folyékony komplex lombtrágyák Folyékony könnyen felhasználható kijuttatható komplex mikro és makroelemeket (NPK S Mg) tartalmazó műtrágyák amelyekkel korrigálni lehet a tápanyag ellátási vagy felvételi zavarokat, illetve a jó növényi kondíciót biztosítani lehet. A levélen keresztül kijuttatott hatóanyagok gyorsan beépülnek és hasznosulnak, ezáltal zöldebb erőteljesebb egészségesebb növényállomány alakul ki és növekedhet a termés mennyisége és minősége.
A folyékony komplex lombtrágyák felhasználhatóak: Szőlő, Gyümölcs (alma, birsalma, körte, őszibarack, kajszi barack, sziva, cseresznye, meggy, dió, mogyoró, bodza,) lomb és levéltrágyázásához. Felhasználható továbbá: Naspolya, Házi berkenye, Fekete berkenye, Nemes füge, Kökény, Sóskaborbolya, Csipkebogyó, Húsos som, Galagonya, Vadalma, Vadkörte (Vackor), Kánya bangita, Barkóca berkenye, Zelnicemeggy, Myrobalán, Homoktövis, Khaki szilva, kondícionálásához, termesztéséhez is.   a növények a HŐSÉG tressz a légköri aszály elviseléséhez negyban hozzájárulnak az időben és rendszeresen kiadott lombtrágyák Speciális Ajánlatunk:  Zöld Arany lombtrágyák. Azonnal oldódó, szinte minden növényvédő szerrel jól keverhető, igen magas mikroelem tartalmú, hatékony professzionális lombtrágyák.
a növények a HŐSÉG tressz a légköri aszály elviseléséhez negyban hozzájárulnak az időben és rendszeresen kiadott lombtrágyák
Zöld Arany Virág Mágus 1l
Újdonság
Model: zöld0013
Zöld Arany Virágmágus 1l Virágzásindító tápoldat és lombtrágya: Muskátli és dísznövény virágoztató erővel.  Öntözze tápoldatozza virágos növényeit hatékonyan, gazdaságosan.  Parkok, kiskertek, hobbikertek, díszkertek, virágoskertek, tetőkertek, virágos teraszok és erkélyek / balkonok szerel..
3 081 Ft
Nettó ár:2 426 Ft
Tételek: 1 - 1 / 1 (1 oldal)